Notícies

Obert el termini per a la recollida de dorsals del XVI Circuit de Carreras Populares

 • 

La Fundacion Esportiva Municipal de València, organitzador principal del XVI Circuit de Carreras Populares de València, ha obert el termini de recollida dels dorsals acreditatius per a poder participar en les 10 carreres que componen el circuit.

Del 16 al 18 de gener, tots aquells inscrits que desitgen recollir el seu dorsal hauran d’acudir a la sala d’exposicions de la Fundació Esportiva Municipal (Passeig de la Petxina, 42).

Aquells corredors i corredores que participaren en l’edició anterior del Circuit i vulguen recuperar la fiança del xip, hauran d’acudir també entre el dijous i el dissabte per les instal·lacions del Centre esportiu i cultural Petxina.
Cal destacar que, tot aquell corredor que no retire el dorsal en aquest termini serà donat de baixa sense dret a devolució.

D’altra banda, en cas de pèrdua del dorsal, podrà sol·licitar-se amb una hora d’antelació a l’inici de la carrera amb el DNI i aportant 1,00 €, mentre que, en cas de perdre el xip, abonarà 8,00 € per a la seua reposició en la pròxima carrera.