Notícies

Mini Marató València Mapfre serà el gran esdeveniment per als més jóvens en la prèvia de la carrera

 • , , ,

La Marató València Trinidad Alfonso, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, està preparat per al gaudi de totes les famílies. Des de les que animaran fins als quals corren, i dins d’estos últims també estan els més menuts. Ells també podran disfrutar del running en un cap de setmana inoblidable amb la segona edició del Mini Marató València Mapfre. Des dels més menuts fins als futurs maratonians, tots tindran el seu buit en el Mini Marató València Mapfre, una carrera no competitiva pensada per a promoure l’esport entre els més jóvens i en especial l’atletisme de fons.

Mini Maratón Valencia Mapfre será el gran evento para los más jóvenes en la previa de la carrera

Mini Maratón Valencia Mapfre será el gran evento para los más jóvenes en la previa de la carrera

L’esdeveniment paral·lel a la Marató València Trinidad Alfonso se celebrarà el dissabte 14 de novembre, just un dia abans de la gran prova de la ciutat. Este és el segon any que es realitza l’activitat i involucrarà tota la família en el cap de setmana runner per excel·lència del calendari valencià. Així, pares i fills podran disfrutar de la seua pràctica esportiva preferida. El transcurs de la prova versarà per la contornada de la Ciutat de les Arts i les Ciències compartint eixida amb la marató del diumenge, en el Pont de Montolivet.

El evento paralelo al Maratón Valencia Trinidad Alfonso se celebrará el sábado 14 de noviembre

El evento paralelo al Maratón Valencia Trinidad Alfonso se celebrará el sábado 14 de noviembre

L’activitat, promoguda per la Fundació Mapfre i pels Jocs Esportius municipals de l’Ajuntament de València, tindrà un preu de 1€ que anirà destinat a l’Associació Valenciana d’Espina Bífida, l’entitat solidària de la Marató València Trinidad Alfonso 2015. En esta carrera per als més jóvens participaran els 900 primers que s’inscriguen a través de la web www.maratonvalencia.com i tots aquells que presenten els seus dorsals que els acrediten com a participants en els Jocs Esportius municipals en la modalitat d’atletisme. Al finalitzar, tots rebran una medalla com a participants de l’activitat.

Des de les 10:00 hores, amb les categories cadet i juvenil, fins al final de la tanda per als més menuts, menors de 5 anys, els jardins de la Ciutat de les Arts i les Ciències seran l’escenari d’una marató diferent però tan divertit i bonic com el del diumenge: el dels més xicotets.