Notes de premsa

Marató València presenta la seua edició per a corredors d’elit

 • 

La Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP han presentat hui la seua edició més complicada quant a organització i ambiciosa en el que a resultats esportius es refereix.

Aquesta Elit Edition,  nascuda de l’obligació de cancel·lació de la prova popular per la pandèmia de la COVID-19, reunirà el 6 de desembre a prop de 300 dels millors atletes professionals del món, que han trobat a València l’única oportunitat aquest 2020 d’aconseguir els seus objectius, principalment la classificació per als JJOO i JJPP de Tòquio. 

A més, aquesta prova també comptarà amb la celebració en paral·lel de la Mitjana Marató, que es disputarà en el mateix recorregut.

Per part seua, Pilar Bernabé, regidora d’Esports del Ajuntament de València, va considerar que els valencians “podem estar orgullosos perquè tots els que heu fet esdeveniments esportius com aquest en moments tan complicats, ens heu situat en el món com una ciutat valenta, emprenedora i capaç d’aconseguir objectius en determinats moments inimaginables”.

#MaratónResponsable

Durant la presentació es va incidir a demanar-li al públic que el diumenge seguisca la carrera per televisió o través de maratonvalencia.com per a aconseguir un #MaratónResponsable.

Pilar Bernabé va animar als veïns a llançar els seus missatges d’ànim des dels balcons i decorar-los amb samarretes de la prova. “Aquesta prova potser és la més impactant i la més gran, perquè el seu estadi és el carrer, i ara tenim l’oportunitat de demostrar és rigor i responsabilitat que ens donarà el prestigi que necessitem per a demostrar una vegada més que som la ciutat del running”.