Notes de premsa

Marató València dóna suport un any més als atletes d’alt rendiment al seu programa MyBest42

 • , ,

La Marató València Trinidad Alfonso EDP, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, llança un any més el seu programa de superació esportiva amb el qual espera atraure a corredors d’alt rendiment de tot el món, sota el nom de ‘MyBest42’. En anys anteriors, es coneixia com a ‘Personal Best’.

Els requisits per a accedir a MyBest42

El programa ‘MyBest42’, en el cas de la categoria masculina, està obert a qualsevol atleta amb marques per davall de les 2h20:00 en marató, a 1h06:00 al mig marató o per davall de 30:15 en 10K. Per part seua, les marques femenines han de ser inferiors a 2h45:00, 1h17:00 o 35:30 respectivament.

És convenient assenyalar que l’organització no acceptarà en el seu programa d’alt rendiment a corredors que hagen complit sanció per dopatge tipificada com a greu o molt greu per la World Athletics, la WADA o la AESPAD, independentment del moment de la seua carrera en el qual fóra sancionat i que haja complit ja la sanció.

Per a formar part d’aquest programa, els interessats hauran d’enviar un correu electrònic a mybest42@maratonvalencia.com entre l’1 de març i el 31 d’abril de 2020.

 

 

Els beneficis de MyBest42

Una vegada acceptada la sol·licitud, els atletes podran beneficiar-se de serveis com: el dorsal elit, trasllats, massatges, avituallaments especials, activitats de relaxació i preparació psicològica, reunions tècniques i altres aspectes per a garantir la comoditat de l’atleta de cara a la cita del pròxim 6 de desembre.

En la passada edició de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, 64 atletes de 20 nacionalitats van participar en el programa amb l’objectiu de millorar les seues millors marques. Finalment, van ser premiats 17 d’ells en categoria masculina i 10 en femenina, la qual cosa va suposar un total de 67.000 euros en premis. Espanya i Regne Unit van ser els països amb més premiats (7), seguits per França i Suècia (2).

Pots consultar tota la informació disponible a través de la web de l’organització:

https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/maraton/