Notes de premsa

Arriba el XII Trofeu FDM-València Escoles de Ciclisme i Fèmines

 • , ,

Dissabte que ve 31 de març tindrà lloc el XII Trofeu FDM-València Escoles de Ciclisme i Fèmines en horari de vesprada, en els voltants del Palau Velòdrom Lluís Puig. L’esdeveniment esportiu ciclista està organitzat per la Penya Ciclista Campanar en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de València.

XII Trofeu FDM – Escoles de ciclisme i Dones

La competició es divideix en dues proves principals, d’una banda la carrera de fèmines per equips i de l’altra, les carreres de les escoles de ciclisme. Un total de 435 corredors inscrits participaran en la jornada que donarà començament a les 15:10 hores amb la presentació d’ambdues proves, al costat de la línia d’eixida, en la porta de la instal·lació municipal del Palau Velòdrom Lluís Puig.

A continuació, a les 15:30 hores, es disputaran les carreres de fèmines per categories: promeses, principiants, alevins i infantils. Després serà el torn de les competicions de les Escoles de Ciclisme de primer i segon any.

Una vegada finalitzat el torneig es realitzarà el lliurament de premis a l’interior de la instal·lació municipal del Palau Velòdrom Lluís Puig.