Notícies

L’Escola d’Estiu torna a Benimaclet amb el somriure i la mateixa il·lusió de sempre

 • 

Ja s’ha posat en marxa una nova edició de la Escola d’Estiu de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), que es prolongarà fins al 31 de juliol i també es durà a terme del 31 d’agost al 4 de setembre.

Un esdeveniment que manté els seus tres pilars fonamentals (Valors, Diversió i Esport) amb els estàndards habituals de qualitat i seguretat propis de la FBCV, l’aval afegit de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València i la col·laboració també de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana.

 

Enguany, com no podia ser d’una altra manera per la crisi sanitària del COVID-19, s’han adoptat totes les mesures necessàries per a garantir la salut i seguretat dels participants. La presa de temperatura a l’arribada és només el primer pas d’un exhaustiu protocol que inclou la desinfecció del material esportiu després de cada ús, tot això per a vetlar per la cura i benestar de tots els xiquets/as i joves que un altre any més mantenen la seua il·lusió per gaudir d’unes vacances molt esportives, amb monitors titulats i en unes instal·lacions immillorables.

Aquesta edició ja s’han esgotat les places d’algunes setmanes, així que si vols unir-te a aquesta activitat en unes dates concretes, entra a la web http://escuelas.fbcv.es  i fes la reserva online.