Notes de premsa

Les Escoles Esportives reduiran la ràtio d’alumnes per professor i cada grup comptarà amb un protocol específic

 • ,

El termini d’inscripció a les Escoles Esportives Municipals per al curs 2020-21 s’ha obert des del passat 17 de setembre, les activitats extraescolars del qual es desenvoluparan en els centres educatius i en les instal·lacions esportives municipals de València.

A la vista de l’inici d’aquesta nova edició, la regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha emfatitzat que “des de l’Ajuntament som conscients que aquest curs presenta circumstàncies excepcionals i és imperatiu que adoptem les mesures pertinents per a oferir als nostres alumnes i alumnes totes les garanties en matèria de prevenció i seguretat”.

En conseqüència, una de les mesures principals que s’establirà consisteix en la reducció de la grandària mínima de cadascun dels grups amb la finalitat que la proporció existent entre els monitors i el número dels seus alumnes siga menor. Així, el nombre mínim d’alumnes i alumnes perquè es forme un grup serà de 10 respecte als 12 de l’any passat, facilitant que hagen més grups i aquests siguen d’una grandària més reduïda.

Des de la Fundació Esportiva Municipal, en col·laboració amb les diferents federacions esportives i centres educatius, s’estan dissenyant i elaborant protocols específics per a cadascuna de les Escoles Esportives.

D’altra banda, una altra de les novetats de les Escoles Esportives d’enguany consisteix en el fet que s’ampliarà l’oferta esportiva amb la incorporació de set noves modalitats que són judo, rem, pàdel, taekwondo, colpbol, muntanyisme i esport per a persones amb discapacitat intel·lectual.

D’aquesta manera, el programa d’Escoles Esportives Municipals del curs 2020-21 comptarà amb una major oferta respecte a l’any anterior, sumant un total de 27 modalitats esportives que podran ser triades pels alumnes i alumnes de la nostra ciutat com a activitats extraescolars. Està previst que les mateixes donen inici a partir d’octubre.