Notes de premsa

La VI Edició de la Carrera 10KFem embene tots els dorsals i sisena llista d’espera

 • , ,

Els 2.500 dorsals disponibles per a la Carrera 10KFem, s’han esgotat dies abans del tancament d’inscripcions i l’organització ha habilitat una llista d’espera per a les interessades.

Dimecres que ve 4 de març, a les 19 hores, en el Corte Inglés de l’Avinguda de França, tindrà lloc una roda de premsa informativa sobre la pròxima edició de la VI edició de la Carrera 10KFem que transcorrerà aquest diumenge dia 8 de març.

A l’acte acudiran representants de diferents clubs d’atletisme participants, així com algunes de les ambaixadores. També es presentaran, com a innovació d’enguany, les sis talles diferents que per primera vegada han pogut triar les corredores en una carrera popular a València.

Fitxa Tècnica de la 10K Fem

Hora d’inici: 9.00 am

Lloc d’eixida: Passeig de l’Albereda (entre pont del Real i pont de l’Exposició). València.

Tipus de recorregut: Totalment urbà i 100% asfalt

En què consisteix la Carrera 10KFem?

La Carrera 10KFem és una carrera de 10 km pionera a Espanya, de categoria femenina i que aquest 2020 celebrarà la seua sisena edició. Està organitzada per i per a dones amb l’objectiu de fomentar l’esport femení i posar a l’abast de les corredores populars l’experiència que tenen les atletes d’elit quan participen en un Mundial o a uns Jocs Olímpics: competir i gaudir del running en la seua categoria.

La Carrera 10KFem es troba dins del calendari oficial de carreres de València i és una proposta única a Espanya, sent pionera en la seua distància a nivell nacional per a promoure l’esport femení i commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu. Està pensada per a debutar en els 10.000 metres o per a fer millorar la marca personal. En qualsevol cas, la idea és que totes les dones puguen experimentar la magnífica sensació de proposar-se un repte i aconseguir-lo.

 

La 10KFem, una carrera per a sentir-se esportista

La 10K Fem no és una carrera que puga preparar-se en un sol dia, per la qual cosa existeix tota una programació prèvia que convida a gaudir del running per a aquelles dones que s’inicien en aquest esport.

Per aquestes raons, des de la web www.carrera10kfem.com les participants van poder descarregar-se dos plans d’entrenament: El Pla d’Entrenament des de zero i el Pla Objectiu 10KFem.

Per a la majoria de les dones, córrer per primera vegada una 10km suposa estar corrent més d’una hora. Un gran esforç per al qual es necessita constància, esforç, motivació i cert temps de preparació. Tot un repte per a moltes d’elles que veuen com una cosa impossible quan comencen a córrer.

El resultat final ho diu tot; quan s’ha entrenat per a això i es travessa la meta d’una 10K, es té una sensació molt especial. Es percep que tot l’esforç ha valgut la pena, una satisfacció molt gran i, sobretot, la certesa que podràs completar qualsevol carrera de major distància que et proposes, si entrenes per a això. Per tot això, una carrera de 10km pot suposar per a les dones la “porta d’entrada” a carreres més llargues juntament amb l’evidència que, l’esport, forma part de la seua vida com un hàbit.