Notes de premsa

La Mitja Marató València embene els 20.000 dorsals disponibles per a la seua 30a edición

 • , ,

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP ha venut els 20.000 dorsals disponibles per a la seua 30a edició, que tindrà lloc el 25 d’octubre. Aquesta xifra suposa un nou rècord per a la prova organitzada per la SD Correcaminos, que torna a esgotar els dorsals per tercer any consecutiu i, a més, ho fa huit mesos abans de la celebració de la prova.

Aquest nou registre d’inscrits es produeix després que l’Organització augmentara el cens de la prova per a aquesta edició en 2.500 dorsals (en 2019 van ser 17.500). Malgrat això, les inscripcions s’han esgotat en la web oficial en només quatre mesos.

Paco Borao, director de carrera i president de la SD Correcaminos, organitzadora de la carrera, va remarcar que “estem molt felices de veure la resposta que els corredors han tingut amb la Mitja Marató València per a ajudar-nos a aconseguir aquest nou rècord d’inscrits. Ara, ens queden mesos de treball per a estar a altura de la seua confiança”.

Llista d’espera

L’Organització de la prova, amb la intenció de mantindre el bon tracte i serveis per als corredors, habilitarà per segon any consecutiu un sistema de llista d’espera amb la qual poder donar entrada a corredors interessats segons vagen produint-se baixes dels corredors amb segur o lesionats. Aquest sistema estarà disponible en la web de la prova a partir del 3 de març.

Dorsals solidaris

Una de les principals novetats en 2020 és l’estrena marxa de de el circuit SuperHalfs, les sèries internacionals que reuneixen els millors mitjans maratons del món (Lisboa, Praga, Copenhaguen i Cardiff, al costat de València) i que porten amb si la possibilitat obtindre un dorsal després de realitzar una aportació solidària a alguna entitat seleccionada, un model molt estés en altres grans proves d’àmbit internacional. Per a poder obtindre una de les places reservades a finalitats solidàries, hauran de visitar la web www.superhalfs.com/charity