Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal obri el termini de sol·licitud per a les Escoles Esportives

 • , , ,

Les Escoles Esportives dirigides als alumnes en període d’edat escolar obri el termini de sol·licitud del pròxim curs per als centres escolars d’infantil, primària i secundària obligatòria.

Els centres educatius amb alumnes en període d’edat escolar amb edats compreses entre els 4 i els 18 anys ja poden realitzar la sol·licitud de les Escoles Esportives del pròxim curs mitjançant la pàgina web de la FDM fins al dissabte 22 de juny.

L’oferta esportiva abraça un total de 23 esports entre els quals trobem: Activitat Física Base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esgrima, FESA, futbol sala, futbol femení, gimnàstica, hoquei, karate, orientació, pàdel, frontennis, pilota valenciana, rugbi, tennis de taula, triatló, vòlei i waterpolo.

La Fundació Esportiva Municipal obri el termini d'inscripció per a les Escoles Esportives.

La Fundació Esportiva Municipal obri el termini d’inscripció per a les Escoles Esportives.

L’activitat de les Escoles Esportives, dirigida per un personal docent amb un programa supervisat per la Fundació Esportiva Municipal i les federacions esportives, té com a objectius promoure l’educació, la cohesió social i la salut mitjançant l’activitat física i l’esport integrant a tota la població escolar.

Les activitats són de caràcter voluntari, complementàries a l’assignatura d’Educació Física i es configuraran mitjançant un itinerari esportiu i coeducador en coherència amb els cicles educatius.

Els centres escolars que sol·liciten la concessió d’Escoles Esportives hauran de cedir les seues instal·lacions esportives en horari extraescolar. La realització i distribució d’aquestes activitats quedarà en funció del nombre d’alumnes de cada centre.

Per a obtenir més informació sobre les Escoles Esportives pots accedir al següent enllaç http://www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/ on trobaràs la normativa, preus, itinerari esportiu-educatiu i altra informació imprescindible per a conèixer millor el programa. 

Les Escoles Esportives estan organitzades per les Federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’ajuntament de València.

Per ampliar la informació i/o realitzar la sol·licitud, seguiu el segënt enllaç.