Notícies

La fundació Esportiva Municipal renova la sala de musculació del Poliesportiu Cabanyal Canyamelar

 • 

La sala de musculació del Poliesportiu Cabanyal Cañamelar ha reobert al públic després de la reforma escomesa els últims mesos amb la finalitat de renovar-la i adaptar-la a les noves tendències de l’entrenament funcional, el fitness i la musculació.

L’espai, amb una superfície de 314,03 m², comptarà amb tota la maquinària d’entrenament renovada i personalitzada amb la imatge del OA Fundació Esportiva Municipal. La reforma total ha tingut un cost de 97.939,94 EUR.

Pilar Bernabé, presidenta de la FDM València ha acudit a la presentació de l’espai renovat i ha aprofitat per a reafirmar el compromís de renovació de totes les instal·lacions de la ciutat de València: “Un dels punts principals del nostre Pla Estratègic és la renovació i adaptació de tots els espais esportius de la ciutat que gestiona la Fundació Esportiva per a fer-los el més accessible per a totes les persones i comptar amb un equipament renovat per a totes i tots els que desitgen entrenar en les nostres instal·lacions”

Entre l’equipament renovat de la sala es pot trobar màquines per a l’entrenament de cardio (bicicletes, el·líptiques, cintes de córrer, etc.), per a l’entrenament de la força amb màquines de musculació guiades de plaques per a tots els grups musculars i amb elements de pes lliure (barres, peses, discos, etc.), juntament amb la incorporació com a novetat d’un mur funcional.

Aquest nou equipament està pensat per a oferir als usuaris un ampli ventall de possibilitats d’entrenament adaptats a tots els públics i nivells.