Notícies

L’esgrima valenciana s’alça amb l’or en el Campionat d’Espanya Sènior

 • 

La màxima categoria nacional d’esgrima va reunir els millors tiradors en el Campionat d’Espanya Sènior celebrat el passat cap de setmana, dissabte 8 i diumenge 9 de juny a San Sebastián de los Reyes, Madrid.

El dissabte es disputava la modalitat individual i el diumenge la modalitat d’equips. Si bé la primera jornada va estar marcada per la competitivitat dels vint-i-vuit millors tiradors d’Espanya que es disputaven el títol de Campió d’Espanya, la segona va destacar pel gran nivell de l’equip valencià.

La Sala d’Armes València, club degà de l’esgrima valenciana, va participar amb els tiradors YulenPereira, Manuel Bargues, Guillermo Migallon i la tiradora Ester Estela per alçar-se amb l’anhelat trofeu.

L'esgrima valenciana s'alça amb l'or en el Campionat d'Espanya Sènior

L’esgrima valenciana s’alça amb l’or en el Campionat d’Espanya Sènior

El Club Valencià va arribar amb dos dels seus jugadors fins a les finals de 8 en la qual Manuel Bargues i Yulen Pereira van barallar amb uns assalts molt complicats aconseguint que un dels dos, Pereira, arribés a la final. La final contra el català Àngel Fabregat, número u del rànquing fins avui, va finalitzar en victòria per 15-8 per a YulenPereira, coronant-se així com Campió d’Espanya Sènior de 2019.

Una vegada més, la segona jornada del diumenge 9 de juny va estar marcada pel gran nivell de l’esgrima valenciana. La Sala d’Armes València estava entre els quatre equips de tota Espanya classificats per a l’esdeveniment. L’equip compost per Yulen Pereira, Manuel Bargues, Guillermo Migallon i José Manuel Vilanova van guanyar a l’equip de la Sala d’Esgrima Amposta i van passar a la final de l’esdeveniment per equips.

Un cap de setmana d'or per al club i per a tota l'esgrima valenciana

Un cap de setmana d’or per al club i per a tota l’esgrima valenciana

Aquesta gran final per equips es va produir entre el Club Olimp d’Esgrima de Madrid i la Sala d’Armes València. L’equip de la ciutat del túria va aconseguir una vegada més alçar-se amb l’or i obtenir una victòria de 45-38.

En definitiva, la Comunitat Valenciana es va coronar amb un doble campionat d’Espanya tant per al jugador Yulen Pereira com per a l’equip Sala d’Armes València. Un cap de setmana d’or per al club i per a tota l’esgrima valenciana.