Notícies

La 22a Carrera Popular Galápagos 3F inaugura una nova edició del Circuit de Carreras Populares

 • 

La setzena edició del Circuit de Carreras Populares de València torna als carrers un any més amb la celebració de la XXII Carrera Popular Galápagos 3F aquest pròxim diumenge 26 de gener.

Aquesta primera prova compta amb un recorregut de 6.315 metres pel qual discorreran els 8.000 corredors inscrits en el Circuit Carreras Populares de València, a més de tots aquells corredors que s’han apuntat expressament a aquesta prova organitzada per la Fundació Esportiva Municipal i el Club Atletisme Galápagos.

La XXII Carrera Popular Galápagos 3F començarà a les 9.00 hores i tindrà com a punt d’eixida l’avinguda Tres Creus, a l’altura del carrer Torrent.

D’altra banda, l’entitat solidària d’aquesta edició és Goals for Freedom, un projecte educatiu que fomenta la inclusió a través de la pràctica del futbol per a dones migrants, dones víctimes de violència de gènere i totes les persones amb ganes de gaudir de l’esport.

 Carrera Popular Galápagos 3F inaugura una nova edició del Circuit de Carreras Populares

Carrera Popular Galápagos 3F inaugura una nova edició del Circuit de Carreras Populares

D’aquesta manera, els participants que així ho desitgen poden realitzar voluntàriament una donació a través del pagament de la inscripció que va íntegrament destinat a la causa solidària d’enguany.

A més, tant en aquesta com en les següents carreres, qui ho desitge pot apuntar-se en la categoria no competitiva de marxa a peu i marxa nòrdica. Així, els participants que es decanten per aquesta modalitat poden gaudir del recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor.

Enguany, es compleix la vint-i-dosena edició d’aquesta tradicional prova disputada a València. En 1989 es va fundar el Club d’Atletisme Galápagos per un grup de veterans i veteranes de l’esport en col·laboració amb l’Associació de Veïns Tres Forques de València, amb la missió de fomentar l’esport tant en la Comunitat Valenciana com a nivell nacional.

RECOLLIDA DE DORSALS

Les persones que s’hagen inscrit únicament a la XXI Carrera Popular Galápagos 3F podran recollir el seu dorsal el divendres 24 de gener de 17.00 a 21.00 hores i el dissabte 25 de gener de 10.00 a 20.30 hores a la botiga Interesport del Centre Comercial Nou Centre.

En cas de voler retirar-ho el mateix dia de la carrera, s’habilitarà en la zona d’eixida una zona de recollida des de les 7.30 fins a 10 minuts abans de l’eixida. Per a retirar-ho, serà necessari presentar el DNI, així com una autorització signada i una fotocòpia del mateix en cas de recollir la d’una tercera persona.

ITINERARI DE TRÀNSIT

L’Ajuntament de València ha organitzat un dispositiu per a regular les possibles afeccions al trànsit durant diumenge que ve 26 de gener, amb motiu de la celebració de la XXII Carrera Popular Galápagos 3F.

El circuit recorrerà diferents carrers principals de la ciutat com Tres Creus, avinguda del Cid i avinguda de Arxiduc Carles i Tres Forques, per la qual cosa, es procedirà a tallar el trànsit en els dos sentits de l’avinguda Tres Creus, entre Tres Forques i Arxiduc Carles, des de les 6.00 fins a les 11.30 hores.

A més, estarà prohibit estacionar en l’avinguda Tres Creus, en el tram comprés entre Tres Forques i Argenters –sentit Camí Nou de Picanya- i en el tram entre Arxiduc Carlos i Tres Forques –sentit avinguda del Cid-; així com al carrer Hostalers en el tram entre Tres Creus fins al carrer Fogainers, des del dissabte 25 a les 22.30 hores fins al diumenge a les 12.00 hores.