Notícies

La 10K València Ibercaja batrà el seu rècord de participació aquest diumenge amb més de 14.000 corredors

 • 

El curs esportiu 2020 arranca aquest pròxim diumenge 12 de gener amb la tradicional 10K València Ibercaja, que enguany estrena Gold Label de la World Athletics, nova denominació atorgada per la IAFF, i que comptarà amb rècord d’inscrits i la millor participació d’atletes d’elit de la seua història.

Així, aquest 2020 la prova ha aconseguit el seu rècord de participació amb més de 14.000 corredors inscrits en una XII edició que busca superar també el rècord d’arribats a meta i superar el 30% de participació femenina, que permeta a l’esdeveniment acostar-se més al seu objectiu #LaMitadMásUna.

La prova, l’eixida de la qual s’efectuarà des del passeig de l’Albereda a partir de les 9:30h, es convertirà en l’escenari d’una festa del running amb la celebració d’un dels 10K més ràpids del món i amb altres proves paral·leles per a majors i xicotets com la Milla, Milla Kids o la 10Kids Hyundai Autiber Motor, amb la intenció que tothom que gaudi de l’esport puga participar en l’esdeveniment perquè ningú li la perda.

10K València Ibercaja 2020

La Fundació Pedro Cavadas, entitat solidària

L’entitat solidària d’aquesta edició ha sigut la Fundació Pedro Cavadas, a la qual els corredors han pogut donar 3€ a l’hora d’inscriure’s que es destinaran íntegrament a les campanyes quirúrgiques humanitàries que duu a terme la Fundació. A més, la recaptació de les inscripcions (1€ per dorsal) de les proves infantils es destinarà íntegrament a Duchenne Parent Project España.