Notes de premsa

Ja es coneix la programació del XIV Trofeu FDM-València

 • , ,

El dissabte dia 28 de març se celebrarà al costat del Velòdrom Lluís Puig, organitzat per la Penya Ciclista Campanar, el XIV Trofeu FDM-València. Aquesta és una prova per a les categories d’Escoles de Ciclisme de tots dos sexes i Dones en la qual es tornarà a donar cita la pedrera i el futur del ciclisme de la nostra comunitat.

La prova es disputarà sobre un circuit tancat urbà entorn del Velòdrom Lluís Puig. L’extensió del mateix serà d’1 quilòmetre en el qual els i les ciclistes hauran de completar el circuit habitual programat per l’organització, el quilometratge de la qual variarà en funció de segons quines categories.

A més, com en edicions anteriors, també està prevista que es dispute la categoria de dones a primera hora de la vesprada per a fomentar la pedrera i la visibilitat de la dona en aquest esport.

Fins al moment, en la prova per a les categories d’Escoles de Ciclisme, algunes de les Escoles de Penyes Ciclistes que han confirmat la seua participació són el club U. C. Benicarlo, C. C. Ontinyent, U. C. La Vall d’Uixó, Club Ciclista Cultbikes School, Club Ciclista Picanya, Bicicletes Sanchis, Bici Club Picassent Granja Rinya, P.C. Aldaia, P.C. Sueca, La Valldigna, entre altres escoles.

 

MÉS INFORMACIÓ DE L’ESDEVENIMENT

https://fccv.es/index.php/es/smartweb/seccion/seccion/valenciana/Inicio