Notes de premsa

Encara pots inscriure’t en les escoles i jocs esportius municipals

 • , ,

El termini per a apuntar-se als Jocs Esportius municipals i les Escoles Esportives municipals acaba el 6 i 15 d’octubre respectivament.

Els programes d’esport escolar dels Jocs Esportius i les Escoles Esportives municipals, impulsats per la Fundació Esportiva Municipal, estan a punt de començar. No obstant això, encara queden uns pocs dies per a poder inscrivir-se.

Escoles Esportives municipals

Dirigit a xiquets d’entre 4 i 18 anys, este programa ofereix la possibilitat de fer esport, dirigit per tècnics esportius qualificats, en les instal·lacions del mateix centre educatiu, així com en alguns poliesportius municipals en horari no lectiu i dies laborals, facilitant així la conciliació familiar.  El termini d’inscripció és fins al 15 d’octubre.

Este curs presenta novetats, com que tots els grups escolars són mixtos i l’ampliació del programa a 26 disciplines, després de la inclusió de les modalitats de rugbi i triatló, o la incorporació al programa d’activitats del pavelló de la Malva-rosa. Este pavelló s’incorpora així a l’oferta del programa amb 4 modalitats: voleibol, bàsquet, handbol i karate en horari de vesprades de dilluns a divendres.

El plazo para apuntarse a los Juegos Deportivos Municipales y las Escuelas Deportivas Municipales vence el 6 y 15 de octubre respectivamente.

El termini per apuntar-se als Jocs Esportius Municipals i les Escoles Esportives Municipals acaba el 6 y 15 d’octubre, respectivament.

Jocs Esportius municipals

Des del 20 de setembre fins al 6 d’octubre pots inscriure’t en este programa d’esport escolar de la Fundació Esportiva Municipal de València.

La inscripció es fa a través d’un centre educatiu, un club esportiu o qualsevol entitat, pública o privada, que estiga degudament legalitzada, amb domicili social en el terme municipal de València, a través de la plataforma d’internet habilitada per a facilitar a les entitats la inscripció i tramitació de les llicències: http://www.fdmvalencia.es/es/deporte-escolar/juegos/

Es tracta de campionats de diferents modalitats, organitzats tant mitjançant lliga regular com per jornades. Estan dirigits a menors nascuts entre 1999 i 2001 i s’estableixen diferents categories per edats. Comencen el pròxim 28 d’octubre.

Com a novetat, enguany es podrà competir en modalitat mixta en totes les categories, sempre que les bases de competició de l’esport en qüestió així ho permeten.

Esta edició es tornarà a implementar el programa “Valora el Joc Net”, que busca promoure els valors esportius i que premia els clubs que més net han jugat al llarg de tota la temporada.