Notícies

El XX Rallye Ciutat de València eixirà des de les Torres de Serrano

 • 

Divendres que ve 29 de novembre tindrà lloc enfront de les Torres de Serrano l’eixida de la vintena edició del Rallye Ciutat de València – Memorial Javi Sanz, que comptarà amb més de mig centenar de participants.

La prova Valenciana tancarà un any més el Campionat de Rallyes de la Comunitat Valenciana, i també serà puntuable per al Campionat de Regularitat, així com per a la 2a Copa Llevant-Pirelli i la 1a Copa Fedima-FACV.

D’altra banda, com a novetat d’aquesta nova edició la prova valenciana se suma a l’elit nacional de l’automobilisme i  serà inclosa com a prova per a la Copa d’Espanya d’Escuderies de Rallyes d’Asfalt 2019 (CEERA), situant-se així a l’altura d’algunes de les cites més rellevants del campionat nacional.

El recorregut compta amb un total d’onze Trams Cronometrats a disputar, amb sis diferents a reconéixer i alguns totalment nous, en els quals es recorren més de 470 Km de la província de València, dels quals quasi 140 Km. són cronometrats, a més de discórrer pel terme municipal dels municipis de de Alaquas, Chiva, Gestalgar, Bugarra, Chulilla, Cortes de Pallás, Yatova, i Macastre.

“Tindre la sort que la nostra ciutat compte amb una prova d’aquest nivell ja és una alegria en si, amb 20 edicions a la seua esquena i tenint en compte la capacitat de germanor que crea entre els diferents municipis, el nostre treball és acaronar-la i cuidar-la perquè complisca altres dues dècades d’història” assegurava Pilar Bernabé Garcia, regidora delegada d’esports en l’acte de presentació de l’esdeveniment.

La prova, organitzada per l’Escuderia Bengala, compta amb el suport de la Federació d’Automobilisme de la Comunitat Valenciana (FACV) i de la Real Federació Espanyola d’Automobilisme (RFEdA), i amb els suports públics de l’Ajuntament de València, per mitjà de la seua Fundació Esportiva Municipal, i de la Diputació de València, sense oblidar la col·laboració del “Kartódromo Internacional Lucas Guerrero” on se situaran els serveis centrals de la prova, com a Direcció de Carrera, Parcs d’Assistència, Reagrupaments, i fins i tot on es realitzarà un Tram Cronometrat en el mateix circuit.