Notícies

El València Club d’Halterofília copa les medalles dels Jocs Esportius 2019 de la Comunitat

 • , ,

El València Club d’Halterofília ha aconseguit un dels millors resultats dels últims anys en els Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana amb tres medalles d’or, dos de plata i una de bronze copant pràcticament totes les categories, segons els resultats d’aquesta competició esportiva d’àmbit autonòmica que va finalitzar dissabte passat en el Pavelló de Gandia després de celebrar-se les sis jornades.

L’equip valencià ha copat els millors registres en cinc de les sis categories masculines i femenines. Sergio Munuera, Andrea Valero i Lucía Sánchez s’han proclamat campions en les categories d’infantil, aleví i infantils.

En infantils Sergio Munuera es va proclamar campió en la categoria infantil amb una bona progressió en les diferents jornades i en categoría cadet Francisco Varea va aconseguir el bronze, amb bona progressió en cadascuna de les jornades, i Miguel Bartret va quedar en seté lloc.

El València Club d'Halterofília copa les medalles dels Jocs Esportius 2019 de la Comunitat

El València Club d’Halterofília copa les medalles dels Jocs Esportius 2019 de la Comunitat

El club ha tingut els seus millors resultats en dones. En alevins Andrea Valero es va portar l’or i Isabel Nasti García la plata; en infantils també van copar els dos primers llocs amb Lucía Sánchez com a campiona i Laia Lluch subcampiona. Ja en la categoria de cadets les halteras Katerina Calvo es va classificar quarta i Marina Jon Stefansson la sisena.

La presidenta del club, Lina Alvés, ha mostrat la seua satisfacció pels bons resultats obtinguts en els Jocs Esportius afirmant que “els components de l’equip han demostrat una bona progressió al llarg de totes les jornades dels jocs per la seua constància en els entrenaments. M’alegre dels bons resultats però ells són els vertaders triomfadors. Ara toca pensar en els pròxims campionats d’Espanya tant Sub-15 com Sub-17”.

El president de la Federació Valenciana d’Halterofília, Emilio Estarlik, va entregar els diferents trofeus acreditatius als diferents esportistes dels equips de València, Gandia, Cullera, Tavernes de la Valldigna, Alzira i Sant Vicent del Raspeig.