Notícies

El València Club d’Halterofília aconsegueix les millors marques del Campionat Sub-15 de la Comunitat Valenciana

•

El València Club d’Halterofília s’ha proclamat clar vencedor del Campionat Sub-15 de la Comunitat Valenciana celebrat el passat cap de setmana en el pavelló Julián Perea del Poliesportiu Municipal d’Alzira.

El club valencià d’alçament de pes va aconseguir durant la celebració del torneig un total de quatre medalles: tres d’or i una de bronze, tenint com a principals protagonistes a les components de la secció femenina de l’equip, que estan aconseguint importants triomfs durant tota aquesta temporada.

Carlos Munuera, qui amb 14 anys és una de les joves promeses valencianes, va aconseguir l’or en la categoria de 89 quilos, aconseguint al seu torn registrar la millor marca de la competició masculina. Munuera remarca així la seua trajectòria d’enguany després d’aconseguir un merescut quart lloc en el Campionat d’Espanya Sub-17.

Pel que fa a la secció femenina del club, Lucía Sánchez es va proclamar campiona en la seua categoria de 64 quilos i es va alçar també amb la millor marca de la competició femenina. La jove haltera va participar en Alzira després d’aconseguir una medalla de bronze en dos temps en la categoria de 64 quilos en el Campionat d’Espanya Sub-17, demostrant ser una de les millors halteres valencianes.

Al seu costat, Laia Lluch i Isabel Nasti van aconseguir l’or en les seues respectives categories de 59 i 55 quilos respectivament, mentre que Andrea Valero va aconseguir un meritori quart lloc superant la seua pròpia marca personal situant-la en 68 quilos.