Notícies

El Jardí del Túria acull el 33é Cross Escolar de València

 • 

Els dissabtes 9 i 16 de novembre els jardins de l’antic llit del riu Túria acullen un any més el Cross Escolar de la ciutat de València en el tram pròxim al pont de les Arts amb dos circuits a l’estil de les carreres de cross clàssiques, però amb l’al·licient de ser dins de la pròpia ciutat de València.

Amb una participació esperada de més de 700 escolars, aquesta carrera celebra enguany la seua 33a edició des que en 1986 començara aquesta activitat. El recorregut, tant el dia 9 com el 16 de novembre, s’iniciarà a les 10h i es disputaran fins a quatre carreres per categories i edats escolars.

Aquesta nova edició compta amb la novetat que els participants competiran per equips, puntuant en conjunt als atletes de cada equip i premiant en finalitzar l’esdeveniment els tres primers equips de cada categoria.

L’objectiu d’aquesta carrera és conscienciar als joves escolars de la importància que té conservar la naturalesa com a suport físic per a poder practicar esport i mantindre un estil de vida sana.