Notícies

El Jardí del Túria acollirà la segona edició de la MiniOlimpiada

 • 

Aquest pròxim cap de setmana, concretament el dissabte 18 de gener, torna a les instal·lacions del Estadi del Túria (Tram III), la segona MiniOlimpiada de la temporada 2019-2020.

Es tracta d’una activitat multideportiva emmarcada dins del projecte dels Jocs Esportius Municipals (JJDDMM) de la ciutat de València, que va començar fa diverses temporades i s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més xicotets i cada dia són més els participants que gaudeixen d’aquestes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

MiniOlimpiada 2019/2020. Instal·lacions Riu Turia,

Xiquets i xiquetes de primer cicle de primària de diversos clubs i centres escolare de la ciutat de València, entre els 6 i 7 anys, categoria pre-benjamí, tenen l’oportunitat de gaudir d’un dia d’esport i convivència, realitzant jocs predeportivos adaptats les seues edats.

Aquestes jornades s’estructuren en forma de circuit de 6 a 8 estacions en funció dels equips participants i, en cadascuna de les estacions programades, gaudiran d’una activitat d’aproximadament 15 minuts de duració.

L’objectiu d’una activitat com la MiniOlimpiada és oferir la possibilitat de participar a xiquets i xiquetes de primer cicle de Primària en una jornada lúdic esportiva com a complement a la seua Educació Física, a través de les quals introduir-los en l’esport de manera progressiva i adaptant les pràctiques esportives a les seues capacitats evolutives, alhora que s’incideix en el desenvolupament dels patrons motors bàsics a través de les pràctiques esportiu-motrius que plantegen aquestes formes jugades