Notes de premsa

El Circuit De Carreras Populars de València dóna 16.019€ a Creu Roja

 • ,

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha entregat un xec amb la donació per import de 16.019 euros que han efectuat més de 1.630 esportistes del Circuit de Carreras Populars de València a la presidenta local de Creu Roja a la ciutat, Nieves Dios, en un acte que ha tingut lloc en la plaça de l’Ajuntament.

Pilar Bernabé ha agraït “en nom de l’Ajuntament a tots els corredors i corredores del Circuit de Carreras Populars de València que hui han demostrat la seua solidaritat i compromís amb una entitat com Creu Roja, que des de l’inici de la pandèmia ha treballat amb els col·lectius més vulnerables”.

La regidora també ha destacat que “gràcies a aqueixa generositat i solidaritat de tots i totes les valencianes, hui Creu Roja ha rebut un xec de més de 16.000 euros per a ajudar a projectes de persones majors en situació de vulnerabilitat i dependència”.

Per part seua, la presidenta local de Creu Roja a València, Nieves Dios, ha agraït “a totes i tots els corredors del circuit” la donació benèfica i ha recordat que “des de l’inici de la pandèmia Creu Roja Espanyola s’ha bolcat amb les persones més vulnerables enfront del coronavirus a través del Pla Creu Roja Respon”.

Nieves Dios també ha precisat que al marc d’actuació d’aquest pla, “després d’una primera fase en la qual es van superar totes les previsions, amb més de 102.000 atencions a la ciutat de València en tan sols dos mesos, continuem treballant davant l’increment de les situacions de precarietat”. “Aquesta donació constitueix un gran estímul per a portar avant el nostre treball amb qui més ens necessita”, ha postil·lat.

A mitjan setembre, la Fundació Esportiva Municipal anunciava la cancel·lació definitiva de la setzena edició del Circuit de Carreras Populars de València a causa de la crisi sanitària causada per la pandèmia del coronavirus. 

En aqueix moment, l’organització del Circuit de Carreras Populars va entrar en contacte amb tots els corredors i corredores que estaven inscrits per a donar-los l’opció de rebre un reembossament proporcional a les carreres que no s’havien pogut gaudir des de març o bé destinar l’import ja pagat de les inscripcions a una causa solidària com la del Pla Creu Roja Respon Enfront del Coronavirus.

Més de 1.630 esportistes s’han decantat per aquesta última opció, la qual cosa ha permés recaptar un total de 16.019 euros que en els pròxims dies es destinarà al Pla Creu Roja Respon Enfront del Coronavirus a València.