Notícies

Arranca la desena temporada de les MinioOlimpiades

 • , ,

Del 6 de novembre a l’1 de juny els menors entre 6 i 7 anys podran adquirir hàbits de vida saludables i divertits en les 6 *miniolimpiadas programades

La desena edició de les Miniolimpiades de la Fundació Esportiva Municipal de València arrancarà dissabte que ve 10 de novembre en la instal·lació municipal del Estadi del Turia (Tram III riu Turia).

Les MiniOlimpiades és un projecte esportiu dirigit a xiquets i xiquetes de primer cicle de primària, açò és nascuts en els anys 2011 i 2012. D’aquesta manera a més d’oferir als menors la possibilitat de participar en una activitat esportiva municipal prèvia als jocs esportius municipals, destinada a menors a partir dels 8 anys, s’inculca als menors de manera progressiva hàbits de vida esportius i saludables adaptats sempre a les seues capacitats evolutives.

Arranca la décima temporada de las MinioOlimpiadas

Arranca la desena temporada de les MinioOlimpiades

Aquest programa, desenvolupat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb diferents federacions autonòmiques esportives, s’estendrà des del dissabte 6 de novembre al dissabte 1 de juny, al llarg de sis esdeveniments. En cadascuna d’aquestes proves, que es desenvolupen des de les 09:00 fins a les 13:00 hores, distribuint als menors en dos torns, tenen lloc jocs i pràctiques esportives adaptades a més d’introduir alguna disciplina esportiva en particular.

Dissabte que ve, en col·laboració amb la Federació de Rugbi de la Comunitat Valenciana, s’introduirà una activitat basada en l’esport de la pilota oval. L’1 de desembre el protagonisme recaurà en l’atletisme amb el MiniMarató València el dia previ a la Marató de la ciutat, el 19 de gener la MiniOlimpiada es trasllada al Poliesportiu Verge del Carme Beteró per a descobrir l’hoquei herba, per la seua banda el 9 de febrer el Camp de Rugbi del riu Turia acollirà la 4 etapa del programa per a deixar pas el 23 de març al Pavelló Benicalap en una jornada centrada en el voleibol i finalitzar el dissabte 1 de juny en la Instal·lació Municipal de Vòlei Platja amb l’activitat esportiva desenvolupada en la Platja del Cabanyal.

 

Del 6 de noviembre al 1 de junio los menores entre 6 y 7 años podrán adquirir hábitos de vida saludables y divertidos en las 6 miniolimpiadas programadas

Del 6 de noviembre al 1 de junio los menores entre 6 y 7 años podrán adquirir hábitos de vida saludables y divertidos en las 6 miniolimpiadas programadas

Inscripcions

En aquestes jornades, podran participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València. La data límit d’inscripció per a aquesta primera jornada és el 5 de novembre.
Per a més informació, poden accedir a la web: http://www.deportevalencia.com/deporte-escolar/juegos/, o bé posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o cridant per telèfon al 963548300 els dimarts, dimecres o dijous a la vesprada de 17:00 – 20:00.