Notes de premsa

Alberto López Barceló i Mª José Cano, guanyadors del Circuit Divina Pastora de València

 • , ,

Mediterrània Valnea és el club vencedor en categoria masculina i femenina, mentre que el Redolat Team ha sigut el club amb major participació també en tots dos sexes.

La XV edició del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars, organitzat per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, va finalitzar diumenge passat després de disputar-se l’última prova d’enguany VIII Carrera Universitat de València – Servei d’Educació Física i Esports, dècima i última prova puntuable. Després de la celebració d’aquesta última carrera, l’organització pot confirmar que són els atletes del Serrano Club de Atletismo, Alberto López Barceló i María José Cano López-Fraile, els guanyadors en categoria absoluta en homes i dones, respectivament.

Alberto López Barceló guanyador del Circuit Divina Pastora de València

Alberto López Barceló guanyador del Circuit Divina Pastora de València

Zacaria El Maataoui i Agustín Sieres Gómez completen el podi com a segon i tercer classificat respectivament per darrere d’Alberto López en categoria masculina, mentre que en la categoria femenina són les atletes Elia Fuentes Albero i Lucía Alberola Catalá les que completen el calaix de les millors classificades al costat de la guanyadora Maria José Cano.

María José Cano López-Fraile, guanyadora del Circuit Divina Pastora de València

María José Cano López-Fraile, guanyadora del Circuit Divina Pastora de València

D’altra banda, els clubs millor classificats en categoria femenina, respectivament, han sigut el Mediterrània Valnea, Serrà Club Atletisme i Redolat Team, mentre que en categoria masculina l’equip guanyador ha sigut el Serrà Club Atletisme per davant de Mediterrània Valnea i Redolat Team

Quant a l’equip guanyador al premi de major participació, el Redolat Team ha sigut el primer classificat per davant de Runners Ciutat de València i The Kenyan Urban Way.

La resta de categories  es coneixeran demà, perquè segueix obert el període de reclamacions fins a aquesta mateixa nit, i les classificacions són provisionals fins que l’organització resolga totes les al·legacions que puguen produir-se.