Notícies

Obert el termini perquè els centres escolars sol·liciten participar en les Escoles Esportives València del curs 2020-21

 • ,

Des d’aquest dilluns ja està obert el termini de sol·licitud del curs 2020-21 per als centres escolars d’infantil, primària i secundària. Les Escoles Esportives (EEDD) estan dirigides a tots els alumnes en les diferents etapes d’edat escolar, és a dir, de 4 a 18 anys.

Les sol·licituds poden ser presentades fins al 22 de juny per tots aquells centres educatius interessats a través de la pàgina web de la FDM.

Les activitats de les Escoles Esportives estan dirigides per personal esportiu i docent, amb un programa supervisat per la Fundació Esportiva Municipal i les federacions esportives corresponents.

Mitjançant l’activitat física i els valors de l’esport, les EEDD tenen com a objectiu:

 

Promoure l’educació

Promoure la cohesió social

Promoure un estil de vida saludable

Integrar a totes i tots els escolars

 

Les activitats són de caràcter voluntari, complementaris a l’assignatura d’Educació Física i tots els grups són mixtos.

Les classes s’imparteixen en horari no lectiu i en dies laborables, amb la intenció de facilitar la conciliació familiar de les mares i pares treballadors amb les seues filles i fills en edat escolar.

Els centres escolars que sol·liciten la concessió de EEDD hauran de cedir les seues instal·lacions esportives en horari extraescolar. La realització i distribució d’aquestes activitats es fixarà en relació al nombre d’alumnes de cada centre.

Per a obtindre més informació sobre les Escoles Esportives, els usuaris tenen ja a la seua disposició el programa del curs 2020/21, on es troba la normativa, preus, itinerari esportiu-educatiu i altra informació imprescindible per a conéixer millor el programa.

L’oferta esportiva abasta un total de 30 esports entre els quals es troben: Activitat Física Base, predeporte, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, colpbol, esgrima, FESA, futbol sala, futbol femení, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, judo, karate, natació, natació sincronitzada, orientació, pàdel, frontenis, pilota valenciana, rugbi, taekwondo, tennis de taula, rem, triatló, voleibol i waterpolo.

Les Escoles Esportives estan organitzades per les Federacions i associacions esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València.