Notes de premsa

Zurich Seguros s’unix com a patrocinador principal a la Maratón València

 • , , ,

Després de dos anys com a marca oficial, l’asseguradora decidix augmentar el seu nivell de patrocini i ara la prova passa a dir-se Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich. Amb esta firma, Zurich continua demostrant el seu lideratge en el suport al running a nivell nacional, convertint-se en el patrocinador principal de la marató i mitja marató  de València.

La Maratón València és des de hui la Maratón València Trinidad Alfonso Zurich. La companyia, que des de 2022 era patrocinadora de la prova, puja un escaló i es convertix en patrocinador principal de la millor marató d’Espanya, on compartirà nom amb la Fundación Trinidad Alfonso.

La SD Correcaminos, organitzadora de la prova al costat de l’Ajuntament de València, i Zurich han firmat un acord de quatre anys encara que totes dues parts coincidixen que es tracta d’una estratègia a llarg termini com la que ja existix amb la Media Maratón València Trinidad Alfonso Zurich.

Zurich continua així la seua estratègia d’animar a la societat a adoptar hàbits saludables i actius, a més de reforçar els seus valors associats a l’esport com la superació, l’esforç o la perseverança, valors que compartixen amb la Fundación Trinidad Alfonso, col·laborador principal de les proves.

“Per a nosaltres és fonamental comptar amb socis que s’impliquen i que vinguen per a quedar-se molt temps. Zurich ens ha demostrat en la mitja marató i en estos dos anys que han format part com a patrocinadors de la marató, que són uns apassionats del running i que aposten per nosaltres i per continuar creixent, per la qual cosa no podem estar més feliços”, explica Paco Borao, president de la SD Correcaminos.

Després de dos anys com a marca oficial, l'asseguradora decidix augmentar el seu nivell de patrocini i ara la prova passa a dir-se Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich

Després de dos anys com a marca oficial, l’asseguradora decidix augmentar el seu nivell de patrocini i ara la prova passa a dir-se Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich

Per part seua, Silvia Heras, directora de Cliente España i Europa de Zurich, destaca: “Per a nosaltres, el patrocini de carreres no és només una manera d’augmentar la nostra visibilitat, sinó una part fonamental integrada en la nostra cultura d’empresa. El running representa valors que compartim plenament, i és per això que ens comprometem a continuar donant suport a este esport i a fer-lo créixer. A València, on el running es viu de manera tan especial, este acord és una oportunitat important per a la nostra estratègia i estem segurs que al costat de la millor marató d’Espanya potenciarem este esport”.

Amb este acord, Zurich passa a ser patrocinador principal dels millors mitjà marató i marató d’Espanya segons l’RFEA, proves molt valorades pels corredors i que en 2024 esperen reunir 60 000 participants.  

Les 5 Grans de Zurich

La Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich forma part des de l’any passat del primer i únic circuit que agrupa les principals maratons d’Espanya –Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Sevilla i València– i que està creat per Zurich, patrocinador principal de les 5 carreres. En total, estes competicions reunixen cada any a més de 100.000 corredors i generen un impacte econòmic superior als 160 milions d’euros.