Notícies

Ioga, Pilates, Cubbá Fit o la Travessia nadant, plats forts d’un cap de setmana d’esport en La Marina

 • 

Aquest cap de setmana La Marina de València es converteix en epicentre multideportivo. El 21, 22 i 23 de juny tindrà lloc el Taronja Games, la 27a Travessia nadant al port de València, la marató de Cubbá Fit i el Congrés de ioga i pilates de ANEP.

El Cross Training torna amb els Taronja Games en una competició que reunirà els millors esportistes nacionals en les següents categories: RX masculí, escalat masculí i femení, equips mixtos (2 xiquets i 1 xiqueta) i màster +35 masculí.

El divendres 21 de juny serà l’únic dia de registre i la recol·lecció de paquets; el dissabte 22 de juny donarà començament la competició a partir de les 8.00 hores fins a les 21.00 hores; i el diumenge 23 de juny finalitzarà la competició en horari de 9.00 hores a 15.00 hores.

La 27a Travessia nadant serà una altra de les proves emblemàtiques d’aquest cap de setmana. El diumenge 23 de juny a les 9.00 hores donarà començament l’eixida des del moll enfront de l’edifici EDEM. La recollida de dorsals es podrà efectuar durant el divendres, dissabte i diumenge (dia de la prova) en  el Punt d’organització del Mediterranean Sport Sunmeet. Les distàncies de la competició seran de 750 metres i 2500 metres.

El dissabte 22 de juny serà quan els balls irrompan en La Marina amb la marató de Cubbá Fit. L’acadèmia valenciana Apta Vital Sport convocarà a més d’un miler de persones per a ballar i fer esport al ritme de la música a partir de les 20.00 hores fins a les 22.00 hores.

Finalment, el Congrés de ioga i pilates de ANEP començarà el diumenge 23 de juny. La Màster class de ioga serà la primera del matí a partir de les 8.15 hores fins a les 9.15 hores i la Màster class de Pilates de 9.30 hores a 10.30 hores.