Notícies

Ja es poden consultar les classificacions dels equips més esportius en ‘Valora El teu Joc Net’

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, que treballa per la correcta pràctica esportiva en totes les seues activitats i instal·lacions municipals, va estrenar el passat curs escolar una nova iniciativa que reforça encara més l’objectiu de vetlar per un esport respectuós cap al rival, companys i àrbitres.

Es tracta del projecte ‘Valora el Teu Joc Net‘ que té com a objectiu, avaluar el comportament esportiu de tots els agents que actuen en les encontres esportius dels Jocs Esportius municipals (jugadors, públic i entrenador de l’equip adversari).

Ya se pueden consultar las clasificaciones de los equipos más deportivos en ‘Valora Tu Juego Limpio’

Ya se pueden consultar las clasificaciones de los equipos más deportivos en ‘Valora Tu Juego Limpio’

Les classificacions que resulten d’esta avaluació es troben ja visibles en la pàgina web de la Fundació Esportiva Municipal, en l’enllaç de Joc Net. Els esports d’equip que participen en esta iniciativa amb totes les categories en col·legis, clubs i centres implicats són bàsquet, handbol, futbol sala, hoquei, rugbi i voleibol.

Esta iniciativa, que valora el comportament o conducta esportiva, en definitiva el joc net, dels diferents agents que interactuen en l’acte esportiu, és possible gràcies a la col·laboració dels educadors, entrenadors i àrbitres, els que actuen com a observadors qualificats de la competició i realitzen les seues valoracions en funció de l’experiència viscuda en les encontres i jornades esportives. Estes valoracions es realitzen a través d’Internet i es registren en una base de dades de la FDM.

Entrega de premios al Juego Limpio Valencia

Entrega de premios al Juego Limpio Valencia

Al finalitzar la temporada, en la gala d’entrega de premis i trofeus, es premiarà a aquells equips i esportistes que hagen representat millor els valors del joc net.

Este projecte forma part de l’estratègia de la Fundació Esportiva Municipal de lluitar contra la violència i el comportament antiesportiu en l’esport, concretament en l’àmbit escolar, on els valors han de ser els autèntics protagonistes de la formació dels més xicotets i s’unix a altres projectes ja existents com a Fútbol con Respeto.