Notícies

Ja pots disfrutar del rocòdrom de Petxina

 • 

Els amants de l’escalada en la ciutat estan d’enhorabona. Xicotets i majors ja poden disfrutar de l’atractiu rocòdrom del Complex Esportiu i Cultural Petxina, que ha sigut reobert després de les millores.

Situat junt amb la piscina del complex, esta estructura esportiva és gestionada per l’associació d’esports de muntanya Prodemon, amb la intenció de fer una aposta pels esports de muntanya i per fomentar l’escalada entre la societat valenciana en els seus diferents nivells i sectors (escolars, famílies, adults, clubs).

Ya puedes disfrutar del rocódromo de Petxina

Ya puedes disfrutar del rocódromo de Petxina

El rocòdrom estarà obert els dilluns, dimecres i divendres de 19 a 21 h de forma regular i en altres horaris laborals i festius baix petició. El preu per sessió està dins de les tarifes estipulades per la FDM València per a les seues instal·lacions i cap la hi ha la possibilitat de bons de 10 i 20 usos. A més, hi haurà una tarifa reduïda per a menors de 16 anys, discapacitats i majors de 65 anys, segons normativa municipal.

A més, Prodemón continuarà incentivant l’activitat esportiva per a menors amb altres programes com a Raid Júnior Aventura Ciutat de València o la campanya Escolar Educa Esport Natura, promovent els esports en la naturalesa i l’exercici físic i saludable entre els valencians i aquells que visiten la nostra ciutat i Comunitat, amb diferents ofertes de cursos i activitats d’iniciació a grups amb tècnics esportius qualificats.

> Més informació