Notes de premsa

Ja està ací l’últim número de VEM – València Esport Magazín

 • ,

banner_noticia_vem_11

I què millor foto de portada que la que protagonitza Lola Riera. La jugadora valenciana, criada en les Escoles Esportives municipals, és una peça fonamental en el combinat nacional que busca aconseguir entre el 10 i el 22 de juny en Beteró una de les tres places en lliça durant la celebració de la World League.

portada_vem_11_cuerpoA més, vos contem que València, la Ciutat del Running, a més de comptar amb un ampli calendari de proves de qualitat celebra que la Marató València Trinidad Alfonso o la Mitja Marató han sigut reconeguts per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme com les millors proves nacionals. El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars continua sumant proves i èxits a camallades engegantides. I en l’elit, el València Terra i Mar alça la seua segona Copa d’Europa de manera consecutiva.

La Marina Reial, un espai de referència i sense igual en el panorama internacional, es consolida com el millor escenari per a proves com la Holi Run o el València Boat Show, que un altre any més es va convertir en una cita ineludible per a la nàutica internacional. I això per no parlar del Triatló València.

A més, les seleccions espanyoles de handbol, hoquei i voleibol han triat la nostra ciutat i les nostres instal·lacions per a preparar importants cites.

Tot això, i molt més en este últim número de València Esport Magazín. Fes Esport amb nosaltres, només faltes TU.