Notícies

Ja està ací l’últim número de VEM – Valencia Esport Magazine

 • 

Acaba l’any 2015 i, a València, ho fa com quasi sempre, carregat d’esport. Encara disfrutem de la dolça ressaca que ens va deixar una nova i espectacular edició de la Marató València Trinidad Alfonso que va tornar a batre tots els registres.

A més, la ciutat ja gaudix d’una nova instal·lació de barri, la de Fuensanta, un pavelló que donarà servici a deu clubs, permetent la pràctica de sis esports i posant a disposició dels veïns 1.800 m2 de sòl esportiu i activitats dirigides.

portadavem14

Però la nostra última portada de l’any la protagonitza Anna Sanchis, ciclista valenciana, actual campiona d’Espanya en ruta i contrarrellotge, i que probablement representarà al nostre país en els Jocs Olímpics de Río de Janeiro. Amb ella hem volgut felicitar els nostres lectors estes festes i desitjar-los exit 2016. Ella és el millor exemple de l’excel·lent salut de què gaudix l’esport femení valencià d’elit que, previsiblement, comptarà amb una nombrosa participació olímpica, una vegada que s’ha confirmat fa poques dates la presència de les seleccions d’hoquei i handbol de les també valencianes Lola Riera i Silvia Navarro. Servisca este reportatge com merescut homenatge a totes elles.

I ja és un clàssic del tancament d’any la inscripció per al Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València de l’any que ve. Una vegada més, les 8.000 places es van esgotar en a penes dia i mig. Pareix que la Ciutat del Running, que durant 2015 va recórrer un total de 540 quilòmetres amb 80 proves d’atletisme popular de diferents condicions, no deixa de córrer.

L’últim tram de l’any va servir també perquè el calendari de la ciutat donara pas a tres proves d’envergadura. El Open de Tenis, que va tornar a omplir la Ciutat de les Arts i de les Ciències de tenis per a tots; el Gran Premi de Motociclisme de la Comunitat Valenciana, que va tornar a registrar un ple absolut, un èxit rotund d’organització i va viure una carrera de MotoGP carregada d’emoció amb el duel entre Lorenzo i Rossi amb el gas a límit.

Parlem de l’any que ve. 2016 arriba i ho fa amb el sarró carregat de bones sensacions, esport i immillorables desitjos. Desde la FDM se treballa des de fa setmanes a tancar el calendari esportiu de la nostra ciutat. Per això, vos oferim, quasi en exclusiva, el calendari dels primers tres mesos on abaixarem els torrons.

I, com no podia ser de cap altra manera, rendim un reconeixement obligat a la nostra Oficina del Voluntariat, que un any més va fer possible que les proves esportives de València siguen una realitat gràcies a la seua desinteressada col·laboració i abnegat treball.

Te’l contem tot, com sempre, en este últim número de Valencia Esport Magazine