Notícies

XX Trofeu de Futbol platja “Ciutat de València”

 • ,

El Trofeu de Futbol platja “Ciutat de València” aconseguix la seua vintena edició amb una salut de ferro. En esta ocasió, el torneig es trasllada al 3 i 4 d’agost per a fer-ho coincidir amb una data del Circuit Nacional de Futbol platja.

Les principals novetats del XX Trofeu radiquen en les instal·lacions que, encara mantenint-se en la platja de Les Arenes, s’amplien enguany per a acollir un tercer camp auxiliar per a entrenaments específics i una zona en el passeig on estaran exposades la Copa del món i l’Eurocopa aconseguides per La Roja. Açò és possible gràcies al suport de Nissan, un dels patrocinadors més importants de la Federació Espanyola de Futbol.

Esta vintena edició, presentada este matí en la Diputació de València pel Diputat d’esports Miguel Bailach, el Regidor d’esports de l’Ajuntament de València, Cristóbal Grau, i el gerent de Futplaya empresa organitzadora, Javier Egea.

XX Trofeo de Fútbol Playa “Ciudad de Valencia”

XX Trofeo de Fútbol Playa “Ciudad de Valencia”

L’amfitrió, Miguel Bailach, ha sigut el primer a assenyalar que és “motiu d’alegria que una iniciativa com este Torneig complisca ja vint edicions. Això demostra que és un campionat amb solera que s’ha convertit en una cita tradicional i ineludible a l’estiu per a la ciutat de València i tota la seua província”.

En este sentit, Cristóbal Grau ha volgut destacar “la labor dels organitzadors. Ells van ser els pioners de l’esport en la platja fa quasi 20 anys i ara tornen a ser els primers a ajudar-nos a donar el bot al mes d’agost. Açò demostra l’excel·lència d’esta iniciativa, perquè ens ha permés recuperar un gran poliesportiu natural com són les nostres platges i reafirma l’alta vocació turística de la ciutat”.

Precisament pensant en eixe vessant turístic, el Trofeu dóna un gir radical de la mà de Nissan, ja que gràcies a l’espònsor de selecció espanyola de futbol, enguany tots els visitants podran disfrutar dels trofeus de la Copa del món i de l’Eurocopa, en una zona habilitada a este efecte, on estarà instal·lat un photocall per a fotografiar-se amb els herois de La Roja. De fet, Javier Egea, responsable de l’empresa organitzadora Futplaya Esdeveniments, va anunciar que els campions “tindran entrades gratuïtes per a veure el pròxim partit que la Selecció disputarà a Albacete”. En concret, el dia 15 d’octubre contra Geòrgia.

Pel que al XX Trofeu Ciutat de València de Futbol platja, Egea va remarcar la seua bona salut “a pesar dels problemes i la crisi”, i va aprofitar per a recordar que es mantindrà el format de fase de grups i eliminatòries i que la data límit per a inscriure’s és el 29 de juliol, llevat que abans d’esta data es completen les 32 places disponibles per a equips masculins i les 8 per a dones que té prevista l’organització.

Llevant UD i Huracán estaran en el Trofeu

Este esdeveniment s’ha convertit en pocs anys en una cita obligada per a tots els amants dels esports estiuencs. A pesar de la seua joventut és una modalitat que ha arrelat molt de pressa i que ha crescut en nombre de practicants i d’espectadors. Bon exemple d’això és que tant Llevant UD com Huracán CF UD han confirmat ja la seua presència en la present edició.

La força que ha agafat este campionat fa que molts conjunts de fora de la província de València s’inscriguen anualment per a esta cita. En este sentit, esquadres de Girona, Alacant, Madrid i Múrcia, han mostrat ja el seu interés per disputar el Trofeu.