Notes de premsa

XVI Volta a Peu al Cabanyal, penúltima cita del XII Circuit Divina Pastora de carreres populars

 • , , ,

La Volta a Peu al Cabanyal, organitzada per la Hermandad del Santísimo Cristo del Salvador, penúltima prova del XII Circuit Divina Pastora de Carreres Populars, celebra diumenge que ve 6 de novembre, la seua XVI edició, consolidada com una de les carreres amb major participació del circuit.

Lluny queden els 460 inscrits de 2000, any de la seua incorporació al I Circuit de carreres populars. També els canvis de distància i inclús el ‘any sabàtic’ que es va prendre la prova en 2012, després del que va tornar amb més popularitat i més de 5.000 inscrits en les tres últimes edicions.

Esta novena prova pot decidir la classificació general del XII Circuito Divina Pastora en categoria femenina, que lidera Raquel Landín tot just 87 punts de renda sobre Pilar Villaplana. Ambdós a més han guanyat ja esta prova: en tres ocasions Landín, una Villaplana. Lluita tancada també en la classificació per equips, liderada per Mediterrania, per davant de Metaesport i Crespo Cronorunners. En xics, el líder provisional és Salvador Crespo, per davant de Antonio Barberán i David Rodríguez.

381_cabanal-5.800-m.

La carrera parte de Avenida de los Naranjos y llega hasta el mar para regresar a la avenida universitaria

Amb eixida i arribada en l’avinguda Els Tarongers, els corredors han de completar 5.800 metres recorrent algunes de les zones més emblemàtiques del barri, com els carrers Luis Peixó, Mediterráneo, el Passeig Marítim o Isabel de Villena abans de tornar i encarar la que serà la recta de meta més llarga del circuit.