Notes de premsa

World Padel Tour, València torna a ser seu del millor pàdel del món

 • , ,

La novena prova Open de la temporada 2022 del World Padel Tour s’ha presentat aquest dilluns 4 de juliol en el Sky Bar de l’Hotel Barceló València. A l’acte han assistit el representant de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, el director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Miquel Moya, i tres de les millors pales del món, els valencians Josete Rico, Javier Rico i Tamara Icardo.

La capital del Túria es converteix un any més en la seu mundial del pàdel del 5 al 10 de juliol, després d’un mes de juny en el qual els amants d’aquest esport han pogut gaudir de quatre tornejos consecutius. L’espectacle es podrà seguir des d’aquest mateix dimarts 5 de juliol amb la disputa del quadre final en el Pavelló Font de Sant Lluis, amb capacitat per a més de 5.000 amants del millor pàdel.

World Padel Tour, València torna a ser seu del millor pàdel del món

World Padel Tour, València torna a ser seu del millor pàdel del món

València tornarà a protagonitzar totes les mirades del món del pàdel per a brillar de la mà de les millors pales del planeta. A més, València compta amb tres dels millors jugadors del circuit, els qui s’han mostrat il·lusionats per exercir d’amfitrions.

Des del dimarts començarà l’activitat en el Pavelló amb les rondes prèvies, mentre que durant la setmana se celebraran les rondes de setzens i quarts. Aquest cap de setmana arribarà la gran cita amb les semifinals femenines a les 10:00 hores i la masculina a les 17:00 hores. El WPT València Open es decidirà el diumenge 10 de juliol amb la final femenina a les 10:00 hores i la masculina que es disputarà després de finalitzar el partit.

Tota la info en: https://www.worldpadeltour.com/torneos/estrella-damm-valencia-open-2022/2022/