Notícies

Waterpolo. La natació no deixa de créixer

• ,

El Waterpolo Turia aconsegueix que els seus equips Sènior femení i masculí B siguen campions de la Divisió Honor Absoluta autonómica. D’altra banda, el diumenge se celebra la I Copa FNCV Cadet-Femenina Absoluta de Waterpolo en la piscina del Poliesportiu Benimàmet

L’equip sènior femení de Waterpolo Turia ha tornat a conquistar el títol de campió de Divisió Honor Absoluta Comunitat València, que enguany s’ha desenvolupat en un format atípic en una temporada igual d’atípica. Un format de Lliga impulsada per la FNCV en la qual, en dos dies s’havia de resoldre la competició amb, una fase de grups i una fase eliminatòria (semifinals i final).

La jornada del dissabte va començar a les 10.15 h contra el CW Llevant. El Turia es va imposar amb un marcador definitiu de 13 – 5. El següent rival de la fase de grups va ser el CW Castelló. Partit molt disputat en tot moment, però el Túria ho va guanyar amb una certa folgança amb un 6 – 12.

En l’últim partit de la jornada del dissabte davant l’Elx B va acabar amb un ajustadíssim 4 – 5. Ja en la jornada del diumenge, començava la fase eliminatòria contra Petrer i les xiques de Rubén Olmos es van imposar 12 – 5, la qual cosa va suposar la seua classificació per a la final de la Lliga disputada contra el Godella i guanyada amb un marcador a favor del Túria de 9 – 7.

La conquesta del títol autonòmic implica l’obtenció de plaça per a barallar per l’ascens a Primera Divisió Nacional, en la Fase que se celebrarà el mes que ve.

Per part seua, l’equip sènior masculí B també es va alçar amb el campionat autonòmic en guanyar en quarts de final davant el Sant Vicent d’Alacant per un marcador de 16 – 4; en la semifinal davant Godella, amb 16 – 3; i en la final davant L’Olivar de Saragossa, en un partit molt seriós enfront dels saragossans que va acabar amb un resultat 11 – 7 a favor dels valencians.

D’aquesta manera, els xics del Turia també obtenen plaça per a barallar per un lloc per a pujar a Segona Divisió Nacional, en la Fase d’Ascens que se celebrarà també el mes que ve.

I Copa FNCV Cadet-Femenina Absoluta de Waterpolo

Així mateix, aquest diumenge se celebra la I Copa FNCV Cadet-Femenina Absoluta de Waterpolo en la piscina del Poliesportiu Benimàmet. Es tracta d’una competició organitzada per la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana en la qual participen els clubs CN Godella, CW Pta. de València, CW Castelló, CW Petrer, DCW Turia i CW Elx. Des de les 9.30 hores fins a les 13.15 hores se celebraran els quarts de final, les semifinals i la final en uns encreuaments prèviament establits. El guanyador d’aquesta competició tindrà accés al Campionat d’Espanya Infantil femení.