Notes de premsa

Tornen los Campus de Nadal de la Fundació Esportiva Municipal

 • , , ,

Dirigides a menors d’entre 5 i 15 anys entre el 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener per a ajudar en la conciliació i oferir una alternativa esportiva als més xicotets

El període de vacances escolars de Nadal és un moment ideal per a la realització d’activitats esportiu-formatives dirigides als joves escolars. L’objectiu d’estes activitats és possibilitar la continuació de la formació integral, a través de continguts esportius i lúdics encaminats a desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials. A més, es tracta d’una oferta que ajuda a la conciliació familiar en les dates de vacances escolars.

Per això, un any més, la Fundació Esportiva Municipal obri inscripcions als Campus multiesportius de Nadal, una iniciativa dirigida a xiquetes i xiquets en edat escolar que pretén fomentar la pràctica de l’activitat física durant el període de vacances i, al mateix temps, ajudar a les famílies en la conciliació de la vida personal i laboral.

Enguany, les Escoles Esportives nadalenques comptaran amb un total de 330 places, dirigides a menors d’entre 5 i 15 anys i, se desenvoluparan en tres instal·lacions esportives municipals de la ciutat: Complex Esportiu Cultural Petxina, Estadi del Turia-Tram III, Poliesportiu Benimaclet i Poliesportiu Verge del Carme Beteró.

Vuelven los Campus de Navidad de la Fundación Deportiva Municipal

Vuelven los Campus de Navidad de la Fundación Deportiva Municipal

Les Escoles Esportives de Nadal estan organitzades per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Club d’Escacs Ciutat Vella i les Federacions d’Esgrima, d’Atletisme, Bàsquet i Hoquei de la Comunitat Valenciana.

Es duran a terme en dos torns de 4 dies, sent el primer d’ells del 26 al 29 de desembre i, el segon, del 2 al 5 de gener. Els horaris seran de migdia, de 8 a 14.30 hores, ampliable fins a les 17.00 hores, incloent-hi menjador.

Inscripció

El període d’inscripció ja està obert i es pot accedir a través de les pàgines webs:

Els preus oscil·len entre els 60 i els 118 euros setmanals, aproximadament, i tots els centres ofereixen servei opcional de menjador.

Places subvencionades per a menors en risc d’exclusió

D’altra banda, la Fundació Esportiva Municipal, en coordinació amb els Serveis Socials Municipals, ofereix al voltant de 30 places gratuïtes, per torn, a les Escoles Esportives de Nadal per a menors en situació de vulnerabilitat. Estes places es troben repartides entre els tres campus i inclouen la possibilitat de comptar amb servei de menjador, igualment, subvencionat al 100%.

Dirigidas para menores de entre 5 y 15 años entre el 26 al 29 de diciembre y del 2 al 5 de enero para ayudar en la conciliación y ofrecer una alternativa deportiva a los más pequeños

Dirigidas para menores de entre 5 y 15 años entre el 26 al 29 de diciembre y del 2 al 5 de enero para ayudar en la conciliación y ofrecer una alternativa deportiva a los más pequeños

Fomentar els valors esportius

Més enllà de ser una eina per a pares i mares que han de treballar durant el període de vacances escolars, els Campus de Nadal contribueixen a completar la formació de l’alumnat de les Escoles Esportives, a través de diverses activitats esportives i lúdiques. No obstant això, també serveixen per a fomentar valors esportius com el respecte, la igualtat o el treball en equip, al mateix temps que les xicotetes i els xicotets es diverteixen convivint amb unes altres i altres menors de la seua edat.

Entre les activitats que inclouen estos campus, s’integren diferents esports com a bàsquet, atletisme, esgrima o multiesport a més de jocs tradicionals, manualitats, jocs lògics, scape-rooms, gimcanes, esports a l’aire lliure, tallers, formació en valors o jocs de sala dirigits i todes elles es desenvoluparan sota la direcció de monitors titulats.