Notes de premsa

Torna la Volta a Peu València Caixa Popular, la carrera més antiga de la ciutat

 • , , ,

La Volta a Peu València Caixa Popular ha presentat la seua 36ª edició en el edifici La Nau de la Universitat de València. La carrera popular més antiga de la ciutat tindrà lloc el proper diumenge 20 de maig, amb l’eixida i la meta situades en el Passeig de l’Albereda. L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau; el president de S.D Correcaminos, Paco Borao; el director de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular, José María Company; i el director regional de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Pau Pérez Rico.

L’esdeveniment més tradicional de la ciutat ja té confirmats més de 4.000 participants, inscrits mitjançant el format presencial i online habilitat per l’organització. La 36ª Volta a Peu València Caixa Popular celebraria enguany la seua 64ª edició, si es tenen en compte les celebrades en l’època més antiga. La prova, que manté el seu circuit de 8 quilòmetres, se celebra cada any amb l’objectiu d’oferir un matí especial, esportiu i lúdic en família o amb amics.

A més, tal com va succeir l’any 2017, la Volta a Peu València Caixa Popular torna a destacar-se com una de les poques carreres de la ciutat en la què la participació femenina se situa per sobre de la masculina. En aquests moments, més d’un 51% dels inscrits són dones, pel què es pot confirmar com una de les proves amb cens equiparat quant a sexes.

Les inscripcions continuen obertes i es mantindran fins al pròxim 19 de maig amb un cost de tan sols tres euros, dels quals un serà destinat a l’entitat solidària Músics per la Salut. Els interessats a participar poden apuntar-se online, a través de la web de la prova www.voltaapeuvalencia.org, de forma presencial en qualsevol de les oficines de Caixa Popular o en les plantes d’esports d’El Corte Inglés de la ciutat.