Notícies

Torna la Fira del Cavall de València

 • 

Feria del Caballo de Valencia

Feria del Caballo de Valencia

El Centre Escuela de Salto CES, de València, acull des d’este dijous i fins a diumenge que ve, la XIX Edició de Fiecval, la Fira Internacional del Cavall de València.

Fiecval 2013 és una cita ineludible per als aficionats i esportistes eqüestres així com per a totes aquelles persones a qui els agraden els cavalls i volen passar un cap de setmana diferent.

Organitzada per Precval (Associació de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola de la Comunitat Valenciana) junt amb la Conselleria d’Agricultura i Valéncia Terra i Mar, la Fira del Cavall de València s’ha convertit en un referent internacional per albergar el campionat d’Europa de cavalls PRE, que enguany aconseguix la quarta edició.

En esta ocasió, a més, Fiecval acull un concurs nacional de Domadura Clàssica 3*, un regional de Domadura Vaquera, així com les seues tradicionals exhibicions i espectacles eqüestres. El públic també podrà disfrutar, com en anteriors edicions, de la zona comercial, on nombroses empreses del sector i afins mostren els seus productes.

L’organització ha confirmat que són ja 400 els cavalls que podran veure’s en la fira.

Per a més informació:  www.fiecval.es