Notes de premsa

Volen els 25.000 dorsals de la Mitja Marató València 2024

 • , , ,

Creix considerablement el nombre de dones, que aconseguix per primera vegada el 30 per cent. Dilluns que ve s’habilitarà una llista d’espera. També és possible inscriure’s amb dorsal premium

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha esgotat els seus 25.000 dorsals disponibles quasi nou mesos abans de la seua celebració el pròxim 27 d’octubre. Este és el sext any consecutiu que la prova penja el sold out, però en esta ocasió ho fa fins i tot abans (l’any passat va anar a l’abril) i amb 3.000 places més que en 2023.

Dels 25.000 inscrits d’esta 33 edició, un 52 per cent són corredors de la Comunitat Valenciana, un 18 per cent de la resta d’Espanya i el 30 per cent de participants estrangers. Creix considerablement la xifra de dones que participaran, que passa del 27  per cent en 2023 al 30 per cent enguany, tres punts més que són també un important increment en xifres globals, mentres que els debutants en la distància que representen el 18 per cent. Les dades mostren, a més, que el 21K més ràpid del món és cita quasi obligada per a milers de corredors any rere any perquè el 55 per cent dels inscrits és repetidor en haver participat ja abans en una edició prèvia.

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich, organitzat per la SD Correcaminos i l'Ajuntament de València, ha esgotat els seus 25.000 dorsals disponibles quasi nou mesos abans de la seua celebració

El Medio Maratón Valencia Trinidad Alfonso Zurich, organitzat per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, ha esgotat els seus 25.000 dorsals disponibles quasi nou mesos abans de la seua celebració

Encara que siga el sext any que fem sold out, els corredors no deixen de sorprendre’ns amb l’interés que mostren per la prova. Veure com volen els dorsals és per a nosaltres un impuls per a continuar donant el màxim i treballar per una nova edició d’èxit”, afirma Paco Borao, president de la SD Correcaminos.

Oberta llista d’espera

Els corredors que s’han quedat sense dorsal i desitgen participar en la pròxima edició el 27 d’octubre tenen l’oportunitat de fer-ho apuntant-se a la llista d’espera que s’obrirà el dilluns 12 de febrer i que servix per a cobrir les places dels inscrits que sol·liciten baixa per lesió o fan ús de l’assegurança de devolució que van contractar durant la inscripció.

Experiència Premium

Una altra opció per als qui desitgen córrer i hagen arribat tard, és adquirir una de les 100 inscripcions Premium, que convertix la carrera en una experiència VIP i que inclou, a més del dorsal, servicis extra, alguns d’ells exclusius, com l’accés a la zona VIP per a corredor i acompanyant, foto oficial en la meta o un vestuari per a canviar-se després de córrer, entre altres. Esta inscripció Premium encara pot contractar-se en la web oficial de la carrera.