Notícies

Volta a Peu de les Falles: Últimes hores per a inscriure’t i córrer pel centre de València

 • ,

Este diumenge torna el Circuit Divina Pastora de Carerras Populars de València, que recorrerà el centre de València amb IV Volta a Peu de les Falles de València, octava prova de les deu que componen este Circuit.

La carrera arrancarà a les 9 hores des del carrer Les Barques i recorrerà els carrers més cèntrics de la ciutat. El pas per llocs tan emblemàtics com la Plaça de la Mare de Déu o la Plaça de la Reina fan d’esta prova una de les preferides. El recorregut total de la prova serà de 6.152 metres i acabarà en la Plaça de l’Ajuntament.

Plano Volta a Peu a les Falles

Plano Volta a Peu de les Falles

 A part de la classificació general de la prova hi haurà una classificació fallera. Per a això tots els que s’inscriguen a la carrera hauran de marcar el nom de la falla a què pertanyen. Per als fallers inscrits al Circuit i que ja pertanguen a un equip hauran de dirigir-se a la Junta Central Fallera per a indicar-los que desitgen optar a la classificació fallera.

Les inscripcions a la prova es tancaran el dijous 3 de d’octubre a les 20:00 hores. Ací pots formalitzar la teua inscripciAçí pots formalitzar la teua inscripció.