Notes de premsa

Volta a Peu a la Platja de València, arena per a tots

• , ,

En la Ciutat del Running per excel·lència no podia faltar una carrera en una superfície tan característica com l’arena de la platja, motiu pel qual després de diversos anys d’absència, en 2016 ha tornat la Volta a la Platja de València, una de les proves més representatives de la ciutat del Túria que ha tornat per a quedar-se gràcies a l’entusiasme i dedicació dels membres del Club Atletismo 10K València, organitzador de la prova.

Amb una distància de 4.500 metres a completar sobre una superfície que exigix el millor de cada corredor: l’arena. El bon clima que va acompanyar a la cita va ser un dels detonants perquè un gran nombre d’aficionats s’acostara a disfrutar de la carrera. El caràcter no competitiu de la prova no va evitar que els participants ho donaren tot en la prova.

Volta a Peu a la Platja de Valencia, arena para todos

L’espectacle va començar amb la denominada ‘Volteta’, una competició dedicada als més xicotets on es diferenciaven quatre grups: de zero a tres anys, de quatre a sis, de set a nou i de deu a dotze. A continuació, la prova absoluta on van participar corredors a partir dels dotze anys d’edat, amb 322 participants inscrits per a competir en categoria absoluta i setanta-set els xiquets que van lluitar per alçar-se amb la primera posició en la ‘Volteta’.

Giovanni Pérez es va erigir com el campió de la prova amb un temps de 17 minuts i 55 segons. Carmen María Pérez va ser la primera dona a creuar la meta amb un crono de 21 i 58 segons.