Notícies

Vòlei platja i futbol platja per a tots en la Malva-rosa

 • ,

Una modalitat esportiva en auge és el vòlei platja. La concepció del vòlei com una manera divertida i distesa de passar el dia amb els teus amics i familiars fa que siga d’un dels esports més de moda en estos moments.

La Fundació Esportiva Municipal aposta decididament per esta disciplina i ofereix gratuïtament als ciutadans i visitants un total de 18 pistes en la Instal·lació Municipal de Vòlei platja que es troba un poc més al nord de la Posta Sanitària número 2 en Isabel de Villena, 10 de València.

Per als més menuts també hi haurà dos camps infantils així com una zona de jocs. A més, també disposarà d’un quiosc i d’una zona per a prendre un respir entre partit i partit. L’horari d’obertura serà de 8:00 h. a 22:30 h.

El futbol platja també és una disciplina que està guanyant adeptes i des de fa temps s’aposta per ell com una activitat que es pot practicar tots els dies de l’any. La Fundació Esportiva Municipal ha facilitat un espai de 3.600 m2 per a tots els usuaris que, de forma gratuïta, desitgen practicar-lo o disfrutar dels millors professionals d’este esport.