Notícies

Vela per a tot este cap de setmana

 • ,

Embarcaciones de la Escuela Municipal de Vela

Embarcaciones de la Escuela Municipal de Vela

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha organitzat per a este cap de setmana, en la Marina Real Joan Carles I, diverses activitats dirigides a tots els públics. El diumenge, tots aquells majors d’edat no federats poden compartir una jornada en embarcacions RI 2012 i 2013 pel cost de la llicència federativa: navegació per un dia 5€.

Esta regata social de nivell 2 tindrà lloc enfront de la platja de la Malva-rosa, està organitzat per la Marina València Sailing Club en col•laboració amb la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana. L’objectiu d’esta cita és fomentar la relació entre els ciutadans de peu amb el mar. Per a això, aquells que s’unisquen a la tripulació viuran molt més que unes hores en l’aigua ja que tindran l’oportunitat de disfrutar d’un cap de setmana repleta d’activitats tant nàutiques com gastronòmiques. Els interessats a participar en el ‘I Trofeu de la Ciutadania’ hauran d’omplir el formulari d’inscripció ubicat en el nostre portal d’informació http://www.valenciaeventosnauticos.com i en les nostres xarxes socials (Facebook, Twitter i Google Plus).

El dissabte arrancarà la jornada a les 18 hores en la Marina Real Joan Carles I a l’altura del pont mòbil de la Fórmula 1. Este dia oferirà una xarrada, entre altres, Pepe Ribes, navegant i escriptor. És important que els ciutadans que participen acudisquen el dissabte ja que serà este dia quan es designe el barco amb què competiran en la regata el diumenge. El dia 30, a les 10:30 hora arrancarà la jornada que posarà punt final al ‘I Trofeu de la ciutadania’.

Els amants de la fotografia disfrutaran per partida doble ja que València Esdeveniments Nàutics ha preparat un concurs en què podran demostrar les seues habilitats amb la càmera fotogràfica.