Notícies

ValenciaCaballo 2014 va omplir de cavalls i vida eqüestre el Jardí del Túria en una completa jornada

 • 

La segona edició de ValenciaCaballo va omplir una vegada més el Jardí del Túria, pulmó de la nostra ciutat, de vida eqüestre. Una gran mostra i exhibició de bells exemplars en una completa jornada d’activitats amb desfilades, exhibicions, a més de la ja tradicional ruta cavaller cap a la Ciutat de les Arts i les Ciències i el Parc de Capçalera.

Com a novetat enguany, el primer Concurs d’Enganxalls de Tradició ‘Ciutat de València’, en el que el públic va poder disfrutar dels cotxers, en enganxalls dels segles XIX i XX, abillats amb trages d’època. Després van realitzar figures en el seu recorregut al llarg del llit fins al parc de Capçalera; i, finalment la competició de manejabilitat en el propi parc del Cavall.

Ruta de los caballistas.

Ruta de los caballistas.

Preciosos exemplars que al llarg de tota la jornada van disfrutar visitants d’esta jornada i habituals del Jardí del Túria. Cavalls molts d’ells amb una important labor, com per exemple, els que usa la Policia Local de València en este mateix escenari de l’antic llit del riu. Però també exemplars equins que servixen d’ajuda i perfecta connexió a moltes persones. Són les teràpies amb cavalls.

Un món entorn al cavall que s’emmarca dins del Pla Eqüestre de la Ciutat de València, l’objectiu del qual és impulsar el sector del cavall en l’entorn de la ciutat de València a través d’un ampli palmito d’accions. La vida i majestuositat dels cavalls van tornar a dominar la nostra ciutat, com fa diversos segles arrere. És ValenciaCaballo.

 

Parque del Caballo.

Parque del Caballo.