Notícies

València va vibrar amb la tornada de la Volta a Espanya

 • 

El millor ambient ciclista tornava a València amb la desena etapa de la Volta Ciclista a Espanya 2015. Diversos anys després, la nostra ciutat acollia una eixida de la clàssica espanyola, amb el gran grup donant les primeres pedalades en l’edifici Veles e Vents de la Marina Reial abans de recórrer la ciutat en una eixida controlada de 9.8 km rumb a Castelló.

Espectacular ambiente momentos antes de la salida de La Vuelta 2015 en Valencia

Espectacular ambiente momentos antes de la salida de La Vuelta 2015 en Valencia

Tot el muntatge i sensacional ambient que rodeja a una etapa de la Volta van inundar la Marina Reial, acostant el ciclisme professional a tots els visitants. Entre ells, algun conegut del gran grup ciclista, també encantat amb esta tornada de la Volta.

L’alcalde de la ciutat, Joan Ribo; la regidora d’Esports; Maite Girau, i altres representants instucionals, així com les Falleres Majors Estefanía López i Maria Donderis van estar presents en l’acte protolocari de tallar la cinta abans de l’eixida neutralitzada.

Momento del corte de la cinta de la salida neutralizada

Momento del corte de la cinta de la salida neutralizada

En definitiva, diversos centenars d’aficionats al ciclisme i la resta de veïns de la ciutat van disfrutar de l’espectacularitat d’una etapa de la Volta 2015.

L’italià Kristian Sbaragli, de l’equip sud-africà MTN Qhubeka, es va imposar a l’esprint al final d’esta desena etapa de la Volta a Espanya, entre València i Castelló, de 146,6 quilòmetres, en la que l’holandés Tom Dumoulin (Giant) va mantindre la camiseta roja de líder. Sbaragli, que va invertir un temps de 3h.12.43, va alçar els braços per davant de l’alemany John Degenkolb (Giant) i de l’espanyol José Joaquín Rojas.

FotosLa Vuelta 2015 i diari Las Provincias