Notícies

València vibra i disfruta amb el voleibol i la victòria de la Selecció Espanyola Femenina en el Cabanyal

 • 

València va vibrar amb el vòlei femení… i la victòria de la Selecció Espanyola Femenina en el primer dels tres amistosos del torneig bilateral davant de la poderosa Republica Dominicana, a qui va guanyar per 3 sets a 1.

Voleibol de molta qualitat en el Poliesportiu del Cabanyal i sensacional ambient en les grades amb 1.400 espectadors animant a les lleones i disfrutant d’una apassiona’t i estrenyent final en l’ultima set per a la victòria definitiva d’Espanya per 3-1.

España-Rep. Dominicana Voley

Gran ambiente en el Cabanyal.

València va abrigar a la nostra selecció femenina amb una sensacional ambient en les grades, que va acollir també a l’animada afició dominicana per a una bonica vesprada de vòlei en la instal·lació municipal. Una cita esportiva que sap millor amb la victòria espanyola.

Una aposta per l’esport d’alt nivell de federació, institucions i entitats privades per a generar en els jóvens l’afició i passió necessària per a formar futures jugadores d’este atractiu esport.

València i el Cabanyal van vibrar amb la selecció espanyola i els seus espectaculars punts en per a eixe 27-25 en el quart set que portava l’alegria a la pistes i les grades. Les pròximes cites d’este bilateral seran a Xàtiva i Lorca. Però València ja ha complit i disfrutat del millor vòlei femení.

Ací pots llegir la crònica del partit de la RFEVB

Fotos: José Royo