Notes de premsa

València treballa per a ser l’única prova nacional del calendari de pàdel en cadira amb quadre femení

 • , ,

Les instal·lacions municipals del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch acolliran el primer cap de setmana de maig la 12a prova de la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes.

Dins del calendari de competicions de la FEDDF, la cita de la nostra ciutat suposarà l’antepenúltima parada abans de la disputa del campionat d’Espanya absolut, sent a més l’única que s’integra en la categoria Màster.

València treballa per a ser l'única prova nacional del calendari de pàdel en cadira amb quadre femení

València treballa per a ser l’única prova nacional del calendari de pàdel en cadira amb quadre femení

Es preveu una participació d’al voltant de 20 parelles en el quadre masculí, on destaquen talents locals com l’integrant d’UPV IN Topher Triviño o Luis Peinado. Tots dos presents en la selecció valenciana que fa dos setmanes es va proclamar per primera vegada en la història campiona nacional per comunitats autonòmiques.

Les instal·lacions municipals del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch acolliran la Copa d'Espanya de pàdel en cadira de rodes

Les instal·lacions municipals del Poliesportiu Juan Antonio Samaranch acolliran la Copa d’Espanya de pàdel en cadira de rodes

La seua gran diferenciació, en qualsevol cas, pot arribar per la possibilitat d’integrar un quadre femení, una possibilitat cada vegada més pròxima per l’interés de diferents jugadores a ser presents en el certamen.

Es tracta del segon any en què el Club de Pádel Silla i ASPAYM CV (Associació de persones amb lesió medul·lar i altres discapacitats físiques) organitzen de manera conjunta el torneig.