Notes de premsa

València tanca el 90 aniversari de la Copa Faulcombridge

• , ,

El Club de Tenis de València, seu del campionat aquests dies, ha celebrat el triomf de Fabio Fagnini en el torneig ATP Challenger 100 i Viktoriya Tomova, en el torneig ITF W100

València ha sigut seu des del passat 19 de novembre fins al 26 de novembre de tenis d’alt nivell amb la celebració de la Copa Faulcombridge, campionat organitzat des de fa 90 anys pel Club de Tenis de València, on Fabio Fagnini s’ha proclamat vencedor del torneig ATP Challenger 100 i Viktoriya Tomova, vencedora del torneig ITF W100.

Fabio Fagnini ha guanyat el títol ATP Challenger 100 després de véncer en tres sets al tennista espanyol Roberto Bautista (3-6, 7-6 [8], 7-6 [3]) en tres hores i 11 minuts de partit en la pista central del Club de Tenis de València.

Fabio Fagnini ha guanyat el títol ATP Challenger 100 després de véncer en tres sets al tennista espanyol Roberto Bautista.

Anteriorment, en el mateix lloc, Viktoriya Tomova s’havia proclamat vencedora del torneig ITF W100 en una final amb la tennista romanesa Jaqueline Adina Cristian, a la qual va batre en un partit de dos sets (7-5, 6-3) i amb una duració d’una hora i 42 minuts.

Viktoriya Tomova s'havia proclamat vencedora del torneig ITF W100 en una final amb la tennista romanesa Jaqueline Adina Cristian.

Viktoriya Tomova s’havia proclamat vencedora del torneig ITF W100 en una final amb la tennista romanesa Jaqueline Adina Cristian.

La Copa Faulcombridge també va viure el triomf dels tennistes italians Andrea Vavassori i Andrea Pellegrino en el torneig de dobles de l’ATP Challenger 100 enfront de la dupla espanyola Daniel Rincón i Oriol Roca després d’un partit resolt en dos sets (6-2 i 6-4) en una hora de duració.

Per part seua, la tennista romanesa Cristina-Andreea Mitu i la grega Valentini Grammatikopoulou es van proclamar campiones del torneig de dobles del ITF W100 després de véncer en la final a la tennista espanyola Aliona Bolsova i la georgiana Natela Dzalamidze en un partit de dos sets (7-5 i 6-4) després d’una hora i mitja de duració.

València va viure la retirada professional del tennista establit a la ciutat, Pablo Ándujar, després de 20 anys de carrera amb la seua participació en el torneig ATP Challenger 100. La pista central del Club de Tenis València va homenatjar el tennista després del seu partit amb Martín Landaluce mitjançant el lliurament d’un ram de flors per part dels seus fills i dona.

La Copa Faulcombrige ha comptat amb la participació de 112 tennistes, dividits per tornejos: ATP Challenger 100, amb 32 jugadors en individuals i 32 jugadors en dobles, i la setena edició del Open Ciutat de València, torneig internacional de tenis femení que pertany al circuit ITF Professional en la categoria 100.000 $, amb un quadre individual de 32 jugadores i un altre de dobles de 16 jugadores de més de 20 nacionalitats.

La Copa Faulcombrige ha comptat amb la participació de 112 tennistes, dividits per tornejos.