Notes de premsa

València serà referencia nacional de l’hoquei amb el nou Centre Específic d’Alt Rendiment

 • , ,

El Poliesportiu Verge del Carme Beteró acull el tercer Centre Específic d’Alt Rendiment (CEAR) a la ciutat

Hui s’ha presentat, amb l’assistència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, el director general del Consell Superior d’Esports, Fernando Molinero, el president de la Real Federació Espanyola d’Hoquei, Santiago Deó, el director general d’Esport, Vicepresidència primera i Conselleria de Cultura i Esport, Luís Cervera, i el director de la Fundació Trinidad Alfonso, Juan Miguel Gómez, el reconeixement al Poliesportiu Verge del Carme Beteró com a Centre Específic d’Alt Rendiment (CEAR) per part del Consell Superior d’Esports. Esta designació potencia el talent i el desenvolupament de l’hoquei nacional i autonòmic, sumant el Poliesportiu als dos restants CEAR de la ciutat (CEAR de judo de Poliesportiu Benimaclet i CEAR de ciclisme del Palau Velòdrom Lluís Puig).

València serà referencia nacional de l'hoquei amb el nou Centre Específic d’Alt Rendiment

València serà referencia nacional de l’hoquei amb el nou Centre Específic d’Alt Rendiment

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València, Rocío Gil, ha destacat: “La ciutat de València torna a ser referència a nivell esportiu i és que hui hem presentat que albergarem, en unes instal·lacions esportives municipals, un nou Centre Específic d’Alt Rendiment: el CEAR d’Hoquei, en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró. Per a la ciutat de València és una bona notícia, el poder continuar ampliant els nostres centres d’alt rendiment, perquè València compta amb totes les característiques que necessiten els nostres esportistes per a formar-se professionalment i per a recorden que València va ser l’inici de la seua carrera professional.”

Amb l’objectiu de no perdre cap talent potencial, s’ha creat el CEAR Hoquei València com un projecte innovador i essencial per a l’hoquei nacional i autonòmic. Este centre de tecnificació busca millorar el nivell dels esportistes valencians a través de la col·laboració amb el Centre de Tecnificació Esportiva (CTD) Petxina i la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana (FHCV), comptant amb el suport clau de l’Ajuntament de València, la Generalitat Valenciana i la Fundació Trinidad Alfonso.

El Poliesportiu Verge del Carme Beteró acull el tercer Centre Específic d'Alt Rendiment (CEAR) a la ciutat

El Poliesportiu Verge del Carme Beteró acull el tercer Centre Específic d’Alt Rendiment (CEAR) a la ciutat

Des de la seua creació en 2008, el Poliesportiu Verge del Carme Beteró ha sigut seu de nombroses activitats de concentració i competició internacional de les seleccions nacionals de la Real Federació Espanyola d’Hoquei (RFEH), i la posada en marxa del CEAR Hoquei València garantirà la continuïtat d’estes activitats: Pro-League, Europeu sub’18, Europeu sub’20, cites preolímpiques…

El CEAR Hoquei València serà un centre de referència nacional per al perfeccionament de l’hoquei, oferint programes d’alt rendiment, formació i perfeccionament tant per a jugadors/as de la Comunitat Valenciana com per a talents de tot el país. Servirà com a seu de concentració per a les seleccions nacionals d’hoquei en diverses categories, així com per a l’organització d’esdeveniments internacionals.

El CEAR Hoquei València estarà equipat amb instal·lacions de primer nivell, incloent-hi camps d’hoquei, un centre de fitness, residència per a estudiants i estarà situat prop de la Universitat de València i instituts pròxims, facilitant així l’accés dels joves esportistes a la formació acadèmica i esportiva.

El CEAR Hoquei València serà un centre de referència nacional per al perfeccionament de l'hoquei

El CEAR Hoquei València serà un centre de referència nacional per al perfeccionament de l’hoquei

El CEAR Hoquei València serà un lloc de referència per a l’hoquei nacional, proporcionant un entorn òptim per al desenvolupament de joves talents i jugadors/as d’alt nivell. Estarà dirigit per un equip professional de tècnics i docents amb àmplia experiència en l’àmbit de l’hoquei.

València compta amb diversos Centres d’Alt Rendiment i Centres de Tecnificació (CT) oficials classificats pel Consell Superior d’Esports, la qual cosa la situa com una de les ciutats d’Espanya amb més centres d’este tipus (Centre Especialitzat de Tecnificació Esportiva de Pilota en Poliesportiu Natzaret i Centre de Tecnificació Esportiva Petxina).