Notes de premsa

València es prepara per a la gran festa atlètica amb la Marató i 10K València

 • , ,

València afronta els últims dies abans de la seua gran cita atlètica de l’any, amb prop de 25.000 corredors competint este diumenge en el 35é Marató València i el 10K València Trinidad Alfonso, que se celebra de forma paral·lela compartint eixida i meta. Per això, la ciutat del running es prepara per a viure de forma intensa tota l’activitat prèvia a esta gran cita internacional.

Si no te animas a correr, corre a animar

Si no te animas a correr, corre a animar

Una any més, l’organització invita veïns, acompanyants i amants de l’esport a disfrutar de la carrera animant i augmentant l’ambient si no participaran. Per a això, poden fer-ho al llarg de tot el recorregut, que tornarà a comptar amb 140 punts a animació. A més, es podrà seguir la prova en dos pantalles gegants en Plaça de l’Ajuntament i Plaça Porta de la Mar, sense necessitat estar en la zona de meta.

Es recomana l’ús del transport públic per a assistir a les diferents zones per les quals transita la carrera, fent ús de la diferent informació que es llançarà des dels canals oficials de la prova i els servicis municipals quant al tall de carrers depenent del tram de la prova i l’hora.

Atentos a las restricciones de tráfico durante el día de la prueba

Atentos a las restricciones de tráfico durante el día de la prueba

Una ciutat bolcada amb les carreres

La gran cita dels 42 quilòmetres ha posat en marxa enguany diferents iniciatives per a disfrutar de la prova en la ciutat. Així, la campanya València Shopping Run acosta els comerços del centre de la ciutat a l’ambient de la carrera amb diferents promocions, i els millors restaurants s’unixen també per a oferir un servici especial amb motiu de la Marató.

Tota la informació de la prova i activitats paral·leles pot consultar-se a través del servici d’atenció al corredor en el telèfon +34 963 940 200 o a en la plataforma de missatgeria instantània de WhatsApp +34 672 114 201